05 / 05 / 2024

Yılbaşı tatiline talep 4 kat arttı!

Yılbaşı tatiline talep 4 kat arttı!

Tatil Sepeti Yönetim Kurulu Başkam Kaan Karayal, yılbaşına denk gelen turizm paketlerinin satışlarının, geçtiğimiz yıla oranla 4 kata yakın artış gösterdiğini belirtti.



Yılbaşı tatilinin perşembe gününe denk gelmesi nedeniyle, birçok çalışan cuma gününü de izin alarak 4 günlük tatil programı yapmayı tercih etti. Tatil Sepeti Yönetim Kurulu Başkam Kaan Karayal, yılbaşına denk gelen turizm paketlerinin satışlarının, geçtiğimiz yıla oranla 4 kata yakın artış gösterdiğini belirtti. 


Yılbaşında 140 bin civarında misafirin yurt içi ve yurt dışı turizm paketlerinden yararlanacağım öngördüklerini söyleyen Karayal, yurt içinde Uludağ, Palandöken gibi kayak merkezlerinin en fazla ilgi gördüğünü vurguladı. Karayal, tatil tercihlerinin bir kısmının paket tur, bir kısmının ise otellerin yılbaşı paket programlarından oluştuğunu ifade etti. Yılbaşı tatilini kayak tatili olarak değerlendirmek isteyen pek çok misafirin, bu yıl otel rezervasyonlarım yaptırmaya başladığım sözlerine ekleyen Karayal, şu bilgileri verdi: "Abant ve Antalya'ya olan rezervasyonlarda da ciddi artış gözleniyor."


Hürriyet 


Geri Dön