18 / 05 / 2024

Yılbaşı tatiline talep 4 kat arttı

Yılbaşı tatiline talep 4 kat arttı

Tatil Sepeti Yönetim Kurulu Başkam Kaan Karayal, yılbaşına denk gelen turizm paketlerinin satışlarının, geçtiğimiz yıla oranla 4 kata yakın artış gösterdiğini belirtti.

Bungalovların yılbaşında doluluk oranı yüzde 91'i geçti...

Son yıllarda en çok tercih edilen uygun fiyatlı konaklama seçenekleri arasında bulunan bungalov evler, yılbaşı tatilinde büyük talep gördü. Tatilox.com’un araştırmasına göre, yılbaşında alternatif tatil seçeneği sunan bungalovlarda ortalama doluluk oranı yüzde 91 olarak belirtildi. 

Bungalov evlere yoğun talep fiyatları uçurdu: Yılbaşında 3 kat artacak!

Yılbaşının yaklaşmasıyla tatil planları yapılmaya başlandı. Bu kapsamda vatandaşlar en çok bungalov evlere talep gösteriyor. Türkiye genelindeki bungalov evleri bir araya getiren turizm acentesi, yılbaşında fiyatların 3 kat artabileceğine dikkati çekiyor.

Yılbaşı hindisinin kilogram fiyatı belli oldu! İşte hindi 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yılbaşına kısa süre kala hindi fiyatları merak konusu oldu. Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde hindi yetiştiriciliği yapan Muzaffer Çetin, yılbaşı öncesi hindilere yoğun talep olduğunu söyledi. Peki hindi fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Kiracılara kötü haber! Ev sahipleri, şimdi de yılbaşı zammı talep ediyor!

2023 yılına girmeye sayılı günler kala bazı ev sahipleri kontrat döneminin bitmemesine rağmen maaşlara yapılacak zamları gerekçe göstererek yılbaşında da kiralara zam istiyor.

Siber dolandırıcılar yılbaşında villa kiralayanları hedef aldı!

Bu yılbaşı yasaklar dolasıyla eğlence merkezlerinin kapalı olması nedeniyle kiralık villalara talep arttı. Bu talep artışı siber dolandırıcıların da hedef kitlesini yeniden şekillendirdi.

Yılbaşı tatili için kiralık villalara talep arttı!

Yılbaşında toplu organizasyonunu engellemek için yasaklar yürürlüğe girse de eğlence düzenlemek isteyen vatandaşlar villa kiralayarak yasağı delmenin yolunu buldu. Taleplerin hızla arttığı bu villalar için günlük 600 TL'den başlayan ücret talep ediliyor. 

Balance Güneşli yılbaşı partisi 23 Aralık'ta!

Balance Güneşli yılbaşı partisi düzenliyor. 23 Aralık Çarşamba günü Balance Güneşli satış ofisinde gerçekleşecek yılbaşı partisi 16:00-19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Bernardo'dan yılbaşı sofra tasarımı püf noktaları!

Sofra Tasarım Uzmanı Bernardo, yılbaşında da davetlere ev sahipliği yapacak olanlara kolaylıkla uygulayabilecekleri, sofra tasarımının püf noktalarını açıklıyor.

Porio Venezia, yılbaşı gecesinde ışıltılı sofraya davet ediyor!

Koleksiyonlarıyla fark yaratan Porio, Venezia ile özel geceler için doğru bir tercih olduğunu gözler önüne seriyor. Porio, yeni serisi Venezia ile unutulmaz yılbaşı sofraları için doğru bir tercih olarak dikkat çekiyor.

Odeabank yılbaşına kadar konut kredisi faizini 1,15'e indirdi!

Bankalar, yılbaşına yönelik düzenledikleri kredi kampanyalarında, yüzde 1,15 ile 1,30 arasında değişen faiz oranları ve 48 aya varan vadeli kredi seçenekleri sunuyor.

Çerkezköy otobüs terminali yılbaşında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Tekirdağ genelindeki ilçe otobüs terminallerinde barkot uygulamasına geçiş çalışmalarını sürdürüyor.Çerkezköy Otobüs Terminalinde çalışmaların yılbaşına kadar tamamlanması planlandı.

Etiler Petrol Sitesi'nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı!

Etiler Nispetiye Caddesi’ne 300 metrelik cephesi bulunan Petrol Sitesi’nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı. 250 milyon dolara hayata geçirilecek projede rezidans, ev, işyerleri ve ticari mekânlar yer alacak.

Avrupa Konutları Kayaşehir yılbaşı sonrasında başlıyor!

Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları Kayaşehir projesi yılbaşı sonrasında hemen başlayacak. Avrupa Konutları markasıyla projeler geliştiren Artaş İnşaat, böylece Kayaşehir'de ilk projesinin inşasına başlamış olacak...

Yılbaşı tatiline talep 4 kat arttı Haberi

Yılbaşı tatiline talep 4 kat arttı

Yılbaşı tatilinin perşembe gününe denk gelmesi nedeniyle, birçok çalışan cuma gününü de izin alarak 4 günlük tatil programı yapmayı tercih etti. Tatil Sepeti Yönetim Kurulu Başkam Kaan Karayal, yılbaşına denk gelen turizm paketlerinin satışlarının, geçtiğimiz yıla oranla 4 kata yakın artış gösterdiğini belirtti. 


Yılbaşında 140 bin civarında misafirin yurt içi ve yurt dışı turizm paketlerinden yararlanacağım öngördüklerini söyleyen Karayal, yurt içinde Uludağ, Palandöken gibi kayak merkezlerinin en fazla ilgi gördüğünü vurguladı. Karayal, tatil tercihlerinin bir kısmının paket tur, bir kısmının ise otellerin yılbaşı paket programlarından oluştuğunu ifade etti. Yılbaşı tatilini kayak tatili olarak değerlendirmek isteyen pek çok misafirin, bu yıl otel rezervasyonlarım yaptırmaya başladığım sözlerine ekleyen Karayal, şu bilgileri verdi: "Abant ve Antalya'ya olan rezervasyonlarda da ciddi artış...