03 / 05 / 2024

Yıldıray Karaer

Yıldıray Karaer

Yurtiçi ve yurtdışındaki yatırımlarıyla dikkat çeken Corendon Turizm Grubu, İspanya'daki oteli Marble Stella Maris'in açılışını gerçekleştirdi.

Corendon Turizm Grubu 2 otel daha açtı!

2014 sezonu itibariyle otelcilik sektöründe büyük bir atak yaparak adından sıkça söz ettiren Corendon Turizm Grubu, bünyesine 2 yeni otel daha eklediğini açıkladı.

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Yıldıray Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldıray Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Yıldıray Tutpınar tarafından kuruldu.

Corendon en büyük otelini açacak!

2018 hedeflerini açıklayan Corendon Turizm Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Corendon Hotels and Resorts ismi altındaki otel zincirine de 2018'de iddialı bir otel daha ekleyeceklerini ifade etti.

1+1 dairelerin yıldızı yeniden parlayacak!

YeniBirlik Gazetesi yazarlarından Yıldıray Gökkaya bugün köşesinde "1+1'ler yeniden tahta mı oturuyor?" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Ecevt Sayer Güney Yıldızı Müteahhitlik'in acı günü! Kent Ray Jackson vefat etti!

Ecevt Sayer Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müteahhitlik Ticaret A.Ş'nin danışmanı Kent Ray Jackson vefat etti. Şirket ve ailesi taziye ilanı yayınladı...

Yeşil Yıldızlı otellerin yüzde 53'ü Antalya'da!

Kültür ve Turizm Bakanlığın'dan Yeşil Yıldız belgesi alan turizm işletmelerinin yarıdan fazlası Antalya'da faaliyet gösteriyor. Türkiye'de 300 "Yeşil Yıldız belgeli konaklama tesisi bulunuyor. İllere göre dağılım incelendiğinde 159 tesisle ilk sırayı Anta

Antalya 103 yeşil yıldızlı tesise ulaştı!

ANTALYA 103 belge ile ilk sırayı aldı. Bakanlık'tan Çevreye Duyarlı (Yeşil Yıldız) belgesi alan tesis ve işletme sayısı 2015 yılının ilk ayında 194'e yükseldiği bildirildi.

Yıldıray Sapan: Turizm Ticaret Odaları kurulmalı!

CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, Türkiye ekonomisinin en önemli dinamikleri arasında yer alan turizm sektörüne yönelik acil düzenlemeler yapılması gerektiğini söyledi ve Turizm Ticaret Odaları kurulmalı dedi..

Yıldıray Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldıray Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aydın Bulut tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Yıldıray Yoldar: İncek altın çağını yaşıyor!

ANGİAD Emlak Komisyonu Üyesi Yıldıray Yoldar, “ Bugün yatırımcısını üzmeyen yerlerin başında İncek geliyor. Konut ve arsa satışı çok yoğun ve fiyatlar giderek artıyor ” diyor.

Yıldıray Sapan: Zeytinköy'de kentsel dönüşüm şart!

CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, adı uyuşturucu ticaretiyle bilinen Zeytinköy'de, ivedilikle kentsel dönüşüm çalışması yapılması gerektiğini söyledi.Zeytinköy'ün mevcut yapısı büyük bir toplumsal sorun haline geldi dedi...

Corendon Turizm, Hollanda ve Belçika tur operatörleri arasında ilk 3’e girdi!

1997’de Hollanda’da Yıldıray Karaer ve Atılay Uslu tarafından kurulan Corendon Turizm Grubu, 650 milyon dolar ciroyla 2013’te Hollanda ve Belçika tur operatörleri arasında ilk 3’e girdi.

Corendon Turizm Grubu, Çeşme'de iki otel açtı!

Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer yaptığı açıklamada, Alaçatı sörf merkezindeki Corendon Premier Solto ve Çeşme Boyalık Beach’teki Corendon Miplaya Çeşme Otelleri’ni hizmete açtıklarını açıkladı

Yıldıray Karaer Haberi

Yıldıray Karaer

Corendon Turizm Grubu Şirketi, en gözde tatil beldelerinden İbiza'da açılan Marble Stella Maris Hotel ile İspanya'ya ilk defa her şey dahil sistemini de taşımış oldu. Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer, son yatırımlarıyla dünyanın en pahalı turizm destinasyonlarından îbiza'yı daha geniş bir kitlenin ziyaretine açtıklarını söyledi. 


Zaman



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Corendon Turizm Grubu, İbiza adasındaki Marble Stella Maris Hotel’i hizmete açtı. Otel adadaki ilk Türk yatırımı oldu.


Yurtiçi ve yurtdışında yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Corendon Turizm Grubu, İspanya’nın en gözde tatil beldesi İbiza’da açtığı otelle, her şey dahil sistemini de İspanya’ya ilk defa taşımış oldu.


Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer, bu yatırımla dünyanın en pahalı turizm destinasyonlarından biri olan İbiza’yı daha geniş bir kitlenin ziyaretine açtıklarını belirtti....