21 / 05 / 2024

Yıldırım Arabayatağı Merkez Cami kentsel dönüşüm

Yıldırım Arabayatağı Merkez Cami kentsel dönüşüm

YILDIRIM'da Arabayatağı Merkez Camisi'nin çevre düzenlemesi ve meydan genişletme çalışmaları kapsamında eski trafo binasının taşınacağı alandaki bina yıkıldı.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Bursa Yıldırım'da 100 evin tahliye kararına tepki!

Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi Mollaarap Mahallesi'nde geçen yıl başlayan okul inşaatı çalışmasında bazı evlerde çatlaklar meydana geldi. Bölgede 100'den fazla evin tahliyesine karar verildi.

Yıldırım Belediyesi'nden 54 yeni okul alanı!

Yıldırım Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında imar revizyonuna gittiği Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Çınarönü, Yavuzselim, Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde mevcut 22 okula ek olarak yeni planlarda 54 eğitim alanı oluşturdu.

Bursa Yıldırım’ın yüzde 33’ü kentsel dönüşüm alanı!

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'ye ziyarette bulundu. Başkan Edebali, Koca’ya yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başbakan Yıldırım: İstanbul havacılıkta dünyanın merkezi oluyor!

Başbakan Binali Yıldırım, 3. havalimanı merkez şantiyesinde, işçilerle iftarda bir araya geldi. Başbakan Yıldırım, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 15 yıl boyunca memleketin her köşesine dev eserler yaptık" dedi.

Bursa Yıldırım'ın 6 mahallesine imar müjdesi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Ankara Yolu'nun altında bulunan Arabayatağı, Hacivat, Ulus, Yavuzselim, Mevlana ve Çınarönü mahallelerine imar müjdesi verdi

Başbakan Yıldırım: Faizler kendiliğinden düşmeli!

Merkez Bankası’nın mutlaka kendi yetkisi içinde her türlü kararı alacağını belirten Başbakan Yıldırım, "Ekonomiyi orta ve uzun vadede öngörülebilir hale getirelim ki faizler kendiliğinden düşsün." dedi.

Bursa Yıldırım'a engelsiz yaşam merkezi inşa edilecek!

Yıldırım Belediyesi, Arabayatağı Mahallesi’nde Yakın Çevre Yolu’na cepheli alana engelsiz yaşam merkezi inşa edilecek.

Yıldırım'ın 22 mahallesinde kentsel dönüşüm uygulanacak!

BURSA’nın merkez Yıldırım İlçesi’nin 22 mahallesinde uygulanmaya başlanacak kentsel dönüşüm projeleri, ilçeyi sadece Bursa’nın değil, Türkiye’nin de gözbebeği haline getirecek.

Yıldırım Ankara Yolu'nun altına modern dönüşüm!

Yıldırım Belediyesi’nin hayata geçirdiği dönüşüm projeleriyle Ankara Yolu’nun altında yer alan Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Yavuzselim ve Çınarönü mahallelerinin kaderi değişecek.

Bursa Yıldırım'da ticari bina ve konut yapılamaz şerhi kaldırıldı!

Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinde, Gökdere sınırındaki alanlar için ticari bina ve konut yapılamaz şerhi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onayıyla kaldırıldı.

Binali Yıldırım: Faiz arttırımını doğru bulmuyoruz!

Başbakan Binali Yıldırım, Merkez Bankası’nın (TCMB) faiz kararı için, “Faiz arttırımını doğru bulmuyoruz ama TCMB faiz kararını kendi verdi; aceleci bir karar” dedi.

Yıldırım Arabayatağı Mahallesi’nde dönüşüm başlıyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Arabayatağı Mahallesi’nde yapılması planlanan dönüşüm öncesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Yıldırım Arabayatağı Merkez Cami kentsel dönüşüm Haberi

Yıldırım Arabayatağı Merkez Cami kentsel dönüşüm

YILDIRIM'da Arabayatağı Merkez Camisi'nin çevre düzenlemesi ve meydan genişletme çalışmaları kapsamında eski trafo binasının taşınacağı alandaki bina yıkıldı. Yıldırım'ın yüzde 32'sini kentsel dönüşüm alanı olarak belirlediklerini hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "El birliğiyle yeniden doğacak Yıldırım'ın gelecek 100 yılını planlamak arzusundayız. Yapılan projeler sonunda yalnızca binaların değişeceği fiziksel bir dönüşüm olmayacak. Aynı zamanda sosyal dönüşüme de katkı sağlayacağız. 

Çarpık yapılaşma düzeni ile insanlar için sosyal yaşam alanları kalmadı. Bu dönüşümle mahallelerimizde sosyal donatı alanlarımız olacak. Hemşehrilerimizin yaşam standartları yükselecek" dedi.


Hürriyet...