20 / 05 / 2024

Yıldırım Aral

Yıldırım Aral

Özmarmara Yapı İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Aral tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Esenyurt, Namık Kemal Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

Yıldırım Belediyesi'nden 29 yıllığına kiralık öğrenci yurdu!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'daki öğrenci yurdunu 29 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Yıldırım Palace satışta! Teslimler aralık 2024'te!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Palace konut projesi satışa çıktı. Peki, Yıldırım Palace konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Bursa Yıldırım'da 40.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Mevlana ve Ulus Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 18 Aralık'ta gerçekleşecek...

Yıldırım Belediyesi'nden modern altyapı hamlesi!

Cadde ve sokaklarda asfalt dökümünden, yol açma ve yamalara kadar her gün çalışma gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Bursa Yıldırım'da 7.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa Defterdarlığı Ertuğrulgazi Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Yıldırım'da bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 14 Aralık'ta gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon 571 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Yıldırım'da 11 ayda 97 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım Belediyesi’nin kaçak yapıyla mücadelesi aralıksız devam ediyor. 2016’nın ilk 11 ayında yıkılan kaçak yapı sayısı 97’ye çıktı.

Yıldırım Kuleli Evleri'nde 395 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Teslimler Aralık 2016'da!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Yıldırım Kuleli Evleri Şişli'de yükseliyor.Toplam 587 adet daireden oluşan Yıldırım Kuleli Evleri'nde daireler 395 bin TL'den satışa sunuluyor.

Yıldırım Kuleli Evleri'nde fiyatlar 395 bin TL'den başlıyor! Teslimler Aralık'ta!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Yıldırım Kuleli Evleri'nde daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. Proje teslimlerinin Aralık'ta yapılması planlanıyor.

Bomonti Yıldırım Kuleli Evleri'nde teslimler Aralık 2016'da teslim!

Daire teslimlerinin Aralık 2016'da yapılması öngörülen Yıldırım Kuleli Projesi Evleri'nin daire alanları 75 metrekareden başlıyor. Projede satış sürecine devam ediliyor.

Yıldırım Kuleli Evleri'nde 2016 Aralık teslim daireler! 395 bin TL'ye!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ile dubleks daire seçeneklerinden meydana gelen Yıldırım Kuleli Evleri'nde daireler Aralık 2016'da teslim edilecek...

Bursa Yıldırım'da Mimar Sinan Engelsiz Parkı açıldı!

'Engelleri aşan Yıldırım' anlayışıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Yıldırım Belediyesi, Mimar Sinan Engelsiz Parkı'nı hizmete açtı.

Yıldırım Kuleli Evleri Bomonti 2016'da teslim!

Kuleli Evleri Bomonti projesi Yıldırım Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan proje, 6 katlı 4 blok halinde Şişli'de yükseliyor.

Bomonti Yıldırım Kuleli Evleri'nde teslimler Aralık 2016'da!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Bomonti projesi 6 katlı 4 blok halinde yer alıyor. Proje teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Yıldırım Aral Haberi

Yıldırım Aral

Özmarmara Yapı İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Aral tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Esenyurt, Namık Kemal Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu. 


Özmarmara Yapı İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri...