29 / 04 / 2024

yıldırım asfalt çalışmaları

yıldırım asfalt çalışmaları

Yıldırım'ın yaşanabilir şehir olması adına altyapı hizmetlerini büyük bir titizlikle sürdüren Yıldırım Belediyesi, ilçedeki cadde ve sokaklardaki asfalt çalışmalarına hız verdi.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başladı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 7.etap çalışmalarına başlandı. 

Bursa Yıldırım'daki imar barışı kentsel dönüşümü nasıl etkiledi?

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına en büyük darbeyi imar barışı vurdu" dedi.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde devam eden 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başlıyor.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Bursa'da Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin geleceğine katkı sağlayacak ve kentsel dönüşümün önünü açacak yeni imar plan ve uygulama çalışmaları etkisini gösterdi.

Yıldırım Şirinevler Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nin kaderini değiştirecek imar planı çalışmaları sürüyor. İmar planı ve uygulaması ile bölgenin sosyal donatıya ve alt yapı hizmetlerine sahip olacak.

Bursa Yıldırım'a istihdam kompleksi inşa ediliyor!

İstihdam oluşumuna destek sağlanması ve nitelikli iç gücü üretilmesi noktasında önemli çalışmalar yapan Yıldırım Belediyesi, gençlerin yaşamına dokunacak yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor.

Yıldırım Mevlana Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Mevlana Mahallesi’nde hizmet verecek aile sağlığı merkezinin yapımını tamamladı.

Ali Koç, Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor!

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, kulübün finansal durumunu toparlamak amacıyla Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor...

Yıldırım’da koronavirüse karşı ‘e-imar’ sistemi!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında gerekli tedbirlerin alınması ve uygulanması konusunda çalışmalar gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, bu yıl hayata geçirdiği ‘e-imar dijital onay sistemi’ ile imar işlerinin belediyeye gidilmeden elektronik ortamda gerçekleştirilebiliyor.

Yıldırım'da kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor!

Türkiye’de kentsel dönüşüm çalışmalarının önündeki en büyük engellerden birisi olarak görülen mülkiyet sorunu kaynaklı plan uygulama iptalleri dönemi, Yıldırım Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan İmar Kanunu değişikliği ile sona erecek.

Bursa Yıldırım Bayezid Türbesi'nin restorasyonu tamamlandı! 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanma aşamasına gelen Yıldırım Bayezid Türbesi, ilk günkü ihtişamına kavuştu.

yıldırım asfalt çalışmaları Haberi

yıldırım asfalt çalışmaları


Yıldırım'ın yaşanabilir şehir olması adına altyapı hizmetlerini büyük bir titizlikle sürdüren Yıldırım Belediyesi, ilçedeki cadde ve sokaklardaki asfalt çalışmalarına hız verdi. Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Bağlaraltı, Anadolu, Samanlı, Esenevler, Vatan, Umurbey, Yeşilyayla ve Yunusemre mahallerinde asfaltlama çalışmaları yaparak, cadde ve sokaklardaki ulaşımı rahatlattı. İlçede yaşayan vatandaşların ulaşımını modern ve rahat yollarda sağlayabilmeleri için gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yollardaki bakım ve onarımın yanı sıra asfaltlama çalışmalarımızla ulaşımın aksatılmadan rahat, güvenli ve modern olmasını sağlıyoruz” dedi.



ULAŞIM SORUNU OLMAYAN YILDIRIM HEDEFİ




Yıldırım'daki nüfus yoğunluğu nedeniyle yaşanan trafik sorununu asgariye indirgemek için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Mahallelerimizdeki cadde ve sokaklarımızın yeni ve modern bir görünüme kavuşmasına önem veriyoruz. 2015 yılında bu...