05 / 05 / 2024

yıldırım belediyesi açılış

yıldırım belediyesi açılış

Ylldırım Belediyesi ile Orhangazi Üniversitesi arasında imzalanan protokol sonrasında Otosansit'e yapılan Fen İşleri Müdürlüğü şantiye binası hizmete girdi. Açılış töreninde konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin; "4 ayda 40 açılış yapacağız" dedi

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak...

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi 3 ayda 43 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin ilçe genelinde metruk binalarla mücadelesi devam ediyor. Belediye ekipleri, 2021 yılının ilk 3 ayında ise 43 metruk binayı ortadan kaldırdı.

Bursa Yıldırım Belediyesi 2021'i kentsel dönüşüm ve imarda atılım yılı ilan etti!

Geçen yılı ‘Fen İşleri Yılı’ ilan ettiklerini anımsatan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2020’yi hedeflerine ulaşarak kapattıklarını belirtti. 2021’i “Atılım Yılı” olarak belirlediklerini kaydeden Yılmaz, ilçeye vizyon katacak önemli projelerin bu yıl hayata geçirileceğini söyledi.

Bursa Yıldırım'da riskli binalar yıkılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Mollaarap Mahallesi'nde yer alan toprak kayması riski olan bölgelerde binaların yıkımıı gerçekleştirmeye devam ediyor.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Bursa'da Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin geleceğine katkı sağlayacak ve kentsel dönüşümün önünü açacak yeni imar plan ve uygulama çalışmaları etkisini gösterdi.

Yıldırım Belediyesi'nden satılık 112 konut ve 9 dükkan!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından 112 adet konut ve 9 adet dükkan ihale ile satılacak. İhale 24 Eylül 2020 günü saat 14:00’te gerçekleşecek.

Bursa Yıldırım'a istihdam kompleksi inşa ediliyor!

İstihdam oluşumuna destek sağlanması ve nitelikli iç gücü üretilmesi noktasında önemli çalışmalar yapan Yıldırım Belediyesi, gençlerin yaşamına dokunacak yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor.

Yıldırım Mevlana Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Mevlana Mahallesi’nde hizmet verecek aile sağlığı merkezinin yapımını tamamladı.

yıldırım belediyesi açılış Haberi

yıldırım belediyesi açılış

Ylldırım Belediyesi ile Orhangazi Üniversitesi arasında imzalanan protokol sonrasında Otosansit'e yapılan Fen İşleri Müdürlüğü şantiye binası hizmete girdi. Açılış töreninde konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, yaptıkları hizmetleri ehil vicdanların ve perdesiz gözlerin gördüğünü, maksatlarının Yıldırım'm çıtasını en üst seviyelere çıkarmak olduğunu söyledi. 


ÇITAYI YÜKSELTTİK 

İnşaların söyledikleri ile değil yaptıkları ile değerlendirildiğini vurgulayan Keskin, "4 ayda 40 açılış yapacağız. Bunları bir bir açıyoruz. Orhangazi Üniversitesi ile aramızdaki protokol gereği yapılan akılcı projelerimizden biri olan şantiye binamız, özellikle işçi kardeşlerimizin rahat bir ortamda çalışmalarını sağlayacak. 

Yerel-genel el ele vererek, 2 dönemdir çok güzel hizmetler yaptık. Mega köy diye adlandırılan Yıldırım'm çıtasını en üstlere çektik. Diğer ilçelerde ne varsa burada da oldu" dedi. 


YILDIRIM İÇİN GÖREVDEYİZ

 Kentsel dönüşümden sosyal projelere kadar sayısız hizmet üretmelerine rağmen eleştirildiklerinden...