07 / 05 / 2024

Yıldırım Beyazı Çakmakcı

Yıldırım Beyazı Çakmakcı

YBÇ İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Beyazı Çakmakcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Kartal, Esentepe Mahallesi, Milangaz Caddesi'nde kuruldu.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı geliyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı için düğmeye basıldı. Proje 290 milyon 350 bin TL'ye mal olacak.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı. Proje 1 milyar 268 milyon 691 bin 875 TL'ye mal olacak.

Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’nin inşaatı başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, şimdi de Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’ni hayata geçiriyor.

Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi inşaatı başlıyor!

Yıldırım Belediyesi’nin vizyon projelerinden birisi daha hayat buluyor. Gençlerin bütün ihtiyaçlarına cevap verecek Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları başlıyor. 

Bursa Yıldırım'da güvenli konutlar inşa ediliyor!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Beyazıt Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Edebali, kentsel dönüşümde tek muhatabın belediye olduğunun altını çizdi.

Bursa Yıldırım'a dev Gençlik Merkezi geliyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde inşa edilecek olan Yıldırım Beyazıt Gençlik Merkezi ilçeye büyük değer katacak" dedi.

Bursa Yıldırım'da dönüşüm tam gaz!

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşa edilecek olan Yıldırım Beyazıt Gençlik Merkezi 35 bin insana yeni bir yaşam alanı açacak.

Yıldırım 152 Evler ve Beyazıt'ta dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi 152 Evler ve Beyazıt mahallelerinde de dönüşüm başlatıyor.

Yıldırım 152 Evler ve Beyazıt mahalleleri dönüşüyor!

Yıldırım'ın 152 Evler ve Beyazıt mahallelerinde hayata geçilecek olan kentsel dönüşüm projeleriyle bölgeye depreme dayanıklı yapılar inşa edilecek.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi açıldı!

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi açıldı. Başbakan Yıldırım: "Cumhurbaşkanımızın bizatihi talimatlarını uygulayarak, kendi tarihimize, kültürümüze uygun bir kampüs oluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Ankara Yıldırım Beyazıt Camii'nde selçuklu motifleriyle süslendi!

Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Esenboğa Havaalanı’ndaki Yıldırım Beyazıt Camisi’nin çinileri, Anikya İznik Çini tarafından tasarlandı ve geleneksel yöntemlerle tamamen elde üretildi.

Yıldırım Beyazıd Cami törenle açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenboğa Havaalanı’nda açılışını yaptığı caminin adının Yıldırım Bayezid Camisi olacağını belirtti

Yıldırım Beyazı Çakmakcı Haberi

Yıldırım Beyazı Çakmakcı

YBÇ İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Beyazı Çakmakcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu. 


YBÇ İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.     Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.     Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.     Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...