02 / 05 / 2024

yıldırım eğitim merkezleri aile sağlığı merkezleri

yıldırım eğitim merkezleri aile sağlığı merkezleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Eğitim Mahallesi'nde hayata geçirdiği yeni hizmet binası ve aile sağlığı merkezini tamamladı.

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Anlaşmaya varıldı: Aziz Yıldırım, Nijerya ile sözleşme imzaladı!

Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın sahibi olduğu DEARSAN ile Nijerya Deniz Kuvvetleri, NNS ARADU fırkateyninin modernizasyonu ve Tuzla sınıfı Karakol Botu için anlaştı. İşte detaylar...

'Coğrafya kaderdir' diyen Binali Yıldırım'dan yüksek enflasyon itirafı: Son yılların en yüksek düzeyinde

Türkiye İstatistik Kurumu'na (TÜİK) göre yıllık yüzde 78,62, bağımsız Enflasyon Araştırma Grubu'na (ENAGRUP) göre ise yıllık 175,55’e yükselen enflasyon için Binali Yıldırım'dan dikkat çeken bir itiraf geldi. Yıldırım, 'Coğrafya kaderdir' diye konuştuktan sonra enflasyonun son yılların en yüksek düz

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Genel Müdürü Bayramali Yıldırım'dan sürpriz istifa

Türkiye'nin önde gelen perakende ürün marketleri BİM, ŞOK ve A101'e rakip olarak Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde yıldan yıla katlanarak artan zarar tablosu nedeniyle Genel Müdürü Bayramali Yıldırım istifa kararı aldı.

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a gayrimenkul yanıtı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. İşte Ali Koç'un çarpıcı açıklamaları...

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi 3 ayda 43 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin ilçe genelinde metruk binalarla mücadelesi devam ediyor. Belediye ekipleri, 2021 yılının ilk 3 ayında ise 43 metruk binayı ortadan kaldırdı.

Engin Yıldırım kimdir?

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörlerinin önemli projelerine imzasını atan Engin Yıldırım kimdir? Engin Yıldırım hangi görevlerde bulundu?

yıldırım eğitim merkezleri aile sağlığı merkezleri Haberi

yıldırım eğitim merkezleri aile sağlığı merkezleri


İlçe sakinlerinin sağlık hizmetlerinden kısa sürede faydalanması için aile sağlığı merkezlerini Yıldırım’a kazandırmanın yanında mahalle konaklarında da aile hekimliği birimleri oluşturan Yıldırım Belediyesi iki projesini daha tamamladı. 262 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen mahalle konağında muhtarlık ofisinin yanı sıra, 2 muayene odası, emzirme odası, tıbbi müdahale odası ve 3 adet çok amaçlı oda mevcut. 

Yıldırım Belediyesi'nde yer alan habere göre, mahalle konaklarının vatandaşlara sunulan eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel hizmetlerle önemli ihtiyaçlara cevap verdiğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali konuyla ilgili olarak, “Mahalle konaklarımızı, inşa edildiği bölgelerdeki hemşehrilerimizin taleplerine göre oluşturmaya büyük önem veriyoruz. Muhtarlık ofisinden aile hekimliğine birçok farklı şekilde tasarlanan mahalle konakları, bulunduğu bölgelere önemli artı değer katıyor” diye konuştu.

MAHALLE KÜLTÜRÜNE KATKI

Eğitim Mahallesi sakinlerimizin talepleri...