18 / 05 / 2024

Yıldırım Grup A.Ş İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım

Yıldırım Grup A.Ş İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım

Yıldırım Grup A.Ş'nin İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, "2014 yılından 2016 yılına kadar ülkemizde yaşanan olağan dışı durumlar pek çok sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de ciddi bir durgunluk yarattı.

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak...

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi açıldı!

Kartal'da hayata geçirilen "Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi" açıldı...

Tuncay Yıldırım'dan işletme sahiplerine kira desteği çağrısı!

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, iş yeri mülk sahiplerinden kiralarla ilgili işletmelere destek olmaları için çağrıda bulundu.

Yıldırım Grup Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Grup Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Feyzullah Yıldırım tarafından kuruldu.

Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu açıldı!

Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu açıldı. Okul, Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından babaları adına yaptırıldı...

Tuzla'da yapılan Binali Yıldırım İlokulu ve Anaokulu açılıyor!

Tuzla'da Binali Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından yaptırılan Binali Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu, 3 şubatta açılıyor...

Aybars Yıldırım’ın kaçak binasında şaşırtan ilan!

CHP’li Aybars Yıldırım’ın Çeşme’de otel yaptıracağım diyerek inşa ettiği 6 katlı binaya yıkım kararı çıktı. Yapı kayıt belgesi iptal edilen binada ‘satılıktır’ ilanı olması şaşırttı.

Aybars Yıldırım'ın kaçak inşaatıyla ilgili savcılığa suç duyurusu!

Çeşme Belediyesi, otel inşaatı ruhsatıyla apartmanlar yapan CHP’li Aybars Yıldırım ile ilgili savcılığa suç duyurusu yaptı. Ayrıca 25 bin lira da imar para cezası verildi.

Aybars Yıldırım otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti!

CHP’li Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatı sonrasında bir imar yolsuzluğu daha tespit edildi. Bu kez de CHP’li Aybars Yıldırım, otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti.

Binali Yıldırım'dan İstanbulluya yeşil alan müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılacak olan yeşil koridora ilişkin detayları paylaştı...

Binali Yıldırım'dan İstanbul'a 955 yeni kreş müjdesi!

Cumhur ittifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, yaptığı açıklamada; İstanbul'un 300 tane mahallesinde kreş yok. Bu mahallelerin hepsine kreş yapacağız. Toplam 955 tane yeni kreş yapacağız" dedi.

Bursa Yıldırım Hatice Aslanoba Sağlık Hizmet Binası açıldı!

Bursa Yıldırım Yeşilyayla Mahallesi’nde inşa edilen Hatice Aslanoba Sağlık Hizmet Binası açıldı.

Yıldırım Grup A.Ş İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım Haberi

Yıldırım Grup A.Ş İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım

Yıldırım Grup A.Ş'nin İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, "2014 yılından 2016 yılına kadar ülkemizde yaşanan olağan dışı durumlar pek çok sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de ciddi bir durgunluk yarattı. 


2016'nın son çeyreğine girerken hem Sayın Cumhurbaşkanımızın hem de hükümetin bankalara konut kredilerinde indirim yapın çağrısının ardından düşen faiz oranlarının inşaat sektörünü canlandırmasıyla gayrimenkul sektörü ve beraberindeki birçok sektör hareketlilik kazandı" dedi 


Hem üreticiye hem de tüketiciye rahat bir nefes aldıran faiz indirimine inşaat firmalarının cazip konut kampanyaları eklenince vadeler uzadı ve tüketici dostu bir piyasa oluştu.


Ankara'nın köklü şirketlerinden Yıldırım  Grup A.Ş'nin İcra Kurulu Başkanı ve Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Yıldırım, faizlerin Türkiye genelinde daha da düşmesini beklediklerini, bu düşüşün sektörün ve piyasaların canlanmasına da...