28 / 04 / 2024

Yıldırım Holding Ekvador yatırımı

Yıldırım Holding Ekvador yatırımı

CEO Yüksel Yıldırım ile CFO Evrim Öztürk'ün dengesi Yıldırım Holding’in liman işletmeciliğinde önemli oyuncu olma noktasına gelmesini sağladı.

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Yıldırım Holding, Mississippi'deki Gulfport Limanı'nı devralıyor!

Yüksel Yıldırım, 2020'nin ilk çeyreğinde Mississippi'deki Gulfport Limanı'nı devralarak ABD pazarına adım atacak...

Aziz Yıldırım'a haciz şoku!

Aziz Yıldırım'a ait 3 şirket hakkında haciz kararı aldındı. SBK Holding'in başlattığı icra işlemleri anlaşmalar sonucunda durduruldu.

Yıldırım Holding'te miras kavgası!

10 bini aşkın çalışanı bulunan Yıldırım Holding'te miras kavgası başladı.Mehmet Yıldırım'ın vefatı sonrasında  Hüseyin Can ve Sahra Cansu Yıldırım, kendilerine ait malların tespiti ve hisse devirleri için dava açtı. 

Yıldırım Holding'in acı günü! Mehmet Yıldırım vefat etti!

Yıldırım Şirketler Grubu Başkan Vekili Mehmet Yıldırım geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 

Yıldırım Holding limancılıkta ilk sekiz şirket arasına girecek!

2016'da yılın en büyük satın alma işlemine imza atan Yıldırım Holding, bu ya da önemli satın almalar yapmaya hazırlanıyor. Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, biri Kazakistan'da diğeri ABD'de iki satın alma için görüşmeler yürüttüklerini söylüyor.

Yıldırım Holding Ekvador Puerto Bolivar limanını satın aldı!

CEO Yüksel Yıldırım ile CFO Evrim Öztürk'ün dengesi Yıldırım Holding’in liman işletmeciliğinde önemli oyuncu olma noktasına gelmesini sağladı.

Yıldırım Holding'in Dilovası'ndaki lise inşaatına engel mi olunuyor?

Özgür Kocaeli Gazetesi'nin yazarlarından Ahmet Serimer bugünkü yazısında Yıldırım Holding'nin Dilovası'nda yaptırdığı meslek lisesinin inşaatındaki sorunları ele aldı. İşte Ahmet Serimer'in o yazısı..

Yıldırım Holding, Ekvador'un Bolivar Limanı için anlaşmaya vardı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugün köşesinde " Ekvador'da Yıldırım " başlıklı yazısına yer verdi. İşte " Ekvador'da Yıldırım " yazısının detayları..

Yıldırım Holding Ekvador’da liman yatırımı anlaşması imzaladı!

Yıldırım Holding Ekvador’da 750 milyon dolarlık liman yatırımı yapacak. Limanla ilgili çerçeve anlaşması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ekvador'un başkenti Kito'daki temasları sırasında imzalandı.

Yıldırım Holding, Baltık Denizi'ndeki üçüncü yatırımını Norveç'e yaptı!

Türk denizlik şirketlerinin yeni gözdesi İskandinavya oldu. İsveç' te iki liman birden alan Yıldırım Holding, şimdi de Norveç' in en büyük limanlarından birini portföyüne ekledi...

Yıldırım Holding, üçüncü liman yatırımını Norveç'e yaptı!

Türk denizlik şirketlerinin yeni gözdesi İskandinavya oldu. İsveç' te iki liman birden alan Yıldırım Holding, şimdi de Norveç' in en büyük limanlarından birini portföyüne ekledi...

Yıldırım Holding Ekvador yatırımı Haberi

Yıldırım Holding Ekvador yatırımı


Kömürcülükten gelen bir sermaye birikimi ile sanayiciliğe ve ardından da liman işi ile daha ileri bir noktaya ilerleyen Yıldırım Holding, buradaki başarısını şirket içinde kurduğu dengeli bir organizasyona borçlu. Yıldırım Holding CEO’su Yüksel Yıldırım, varlıkların artması, operasyonun genişlemesi, yeni işleri öğrenip bunlara girme ve liderliğe oynamaktan “mutlu oluyor”. CFO Evrim Öztürk ise, finansal sürdürülebilirlik, yatırımların kendisini ödemesi ve getiri gibi konulardan... Ortaya çıkan sonuç ise, Yıldırım Holding’in liman işinde gelir garantili anlaşma ile Öztürk’ü memnun ederken, Yıldırım İsveç ve Norveç’te liman işletmeciliğini yapacağı yeni varlıklar elde etmekten mutlu oluyor.


Daha önemlisi, zaman zaman aile içinde çatışmalar yaşansa da günün sonunda başarılı işler ortaya çıkıyor. Bu da Yıldırım Holding için sadece mutluluk değil sağlıklı büyüme de getiriyor. Bu arada grup farklı...