02 / 05 / 2024

Yıldırım Holding miras kavgası

Yıldırım Holding miras kavgası

10 bini aşkın çalışanı bulunan Yıldırım Holding'te miras kavgası başladı.Mehmet Yıldırım'ın vefatı sonrasında  Hüseyin Can ve Sahra Cansu Yıldırım, kendilerine ait malların tespiti ve hisse devirleri için dava açtı. 

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Yıldırım Holding, Mississippi'deki Gulfport Limanı'nı devralıyor!

Yüksel Yıldırım, 2020'nin ilk çeyreğinde Mississippi'deki Gulfport Limanı'nı devralarak ABD pazarına adım atacak...

Aziz Yıldırım'a haciz şoku!

Aziz Yıldırım'a ait 3 şirket hakkında haciz kararı aldındı. SBK Holding'in başlattığı icra işlemleri anlaşmalar sonucunda durduruldu.

Yıldırım Holding'te miras kavgası!

10 bini aşkın çalışanı bulunan Yıldırım Holding'te miras kavgası başladı.Mehmet Yıldırım'ın vefatı sonrasında  Hüseyin Can ve Sahra Cansu Yıldırım, kendilerine ait malların tespiti ve hisse devirleri için dava açtı. 

Yıldırım Holding'in acı günü! Mehmet Yıldırım vefat etti!

Yıldırım Şirketler Grubu Başkan Vekili Mehmet Yıldırım geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 

Yıldırım Holding limancılıkta ilk sekiz şirket arasına girecek!

2016'da yılın en büyük satın alma işlemine imza atan Yıldırım Holding, bu ya da önemli satın almalar yapmaya hazırlanıyor. Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, biri Kazakistan'da diğeri ABD'de iki satın alma için görüşmeler yürüttüklerini söylüyor.

Yıldırım Holding Ekvador Puerto Bolivar limanını satın aldı!

CEO Yüksel Yıldırım ile CFO Evrim Öztürk'ün dengesi Yıldırım Holding’in liman işletmeciliğinde önemli oyuncu olma noktasına gelmesini sağladı.

İsmail Hakkı Edebali: Yıldırım'ı dönüşümle yeniden inşa ediyoruz!

Yıldırım Belediye Başkanı Edebali,"Biz Yıldırım'ı dünün mirası olduğu kadar yarının emaneti olarak görüyor ve geleceğin Yıldırım'ını inşa etmek adına büyük riskler alıyoruz. Kentsel dönüşüm alanları ile yaşanabilir şehir Yıldırım'ı inşa ediyoruz" dedi.

Yıldırım Holding'in Dilovası'ndaki lise inşaatına engel mi olunuyor?

Özgür Kocaeli Gazetesi'nin yazarlarından Ahmet Serimer bugünkü yazısında Yıldırım Holding'nin Dilovası'nda yaptırdığı meslek lisesinin inşaatındaki sorunları ele aldı. İşte Ahmet Serimer'in o yazısı..

Yıldırım Holding, Ekvador'un Bolivar Limanı için anlaşmaya vardı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugün köşesinde " Ekvador'da Yıldırım " başlıklı yazısına yer verdi. İşte " Ekvador'da Yıldırım " yazısının detayları..

Yıldırım Holding Ekvador’da liman yatırımı anlaşması imzaladı!

Yıldırım Holding Ekvador’da 750 milyon dolarlık liman yatırımı yapacak. Limanla ilgili çerçeve anlaşması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ekvador'un başkenti Kito'daki temasları sırasında imzalandı.

Yıldırım Holding miras kavgası Haberi

Yıldırım Holding miras kavgası

Yıldırım Holding özellikle kriz dönemlerinde aldığı ihalelerle büyümüş bir şirket. Ancak Başkan Vekili Mehmet Yıldırım’ın ölümü sonrasında miras anlaşmazlığı başladı. Yıldırım Holding'in 10 bini aşkın çalışanı bulunuyor. 


Hürriyet Gazetesi'nden Dinçer Gökçe'nin haberine göre, Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Yıldırım ile Amerika’da ‘Robert’ ismini de alan CEO’su Yüksel Yıldırım’a miras davası açtı. Dava dilekçesinde, mal varlığının büyüklüğü de göz önüne alınarak, davacı kardeşler adına gerekirse temsilci atanması talep edildi. 

 


Aralık sonunda dava

İki kardeş amcalarıyla görüşerek babalarına ait hisselerin kendilerine geçmesini istedi. Görüşmelerden sonuç alınamayınca iki kardeş Mirasçılık Belgesi aldı. Gebze 2. Sulh Hukuk Mahkemesi’nde açılan davada, Hüseyin Can ve Sahra Cansu Yıldırım kardeşlerin yasal mirasçı oldukları kaydedildi.


Hisse devri yapıldı

Dava dilekçesinde şöyle denild, "Davacılar, terekeye (miras) dâhil...