15 / 05 / 2024

Yıldırım istihdam kompleksi projesi

Yıldırım istihdam kompleksi projesi

İstihdam oluşumuna destek sağlanması ve nitelikli iç gücü üretilmesi noktasında önemli çalışmalar yapan Yıldırım Belediyesi, gençlerin yaşamına dokunacak yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor.

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

Bursa Yıldırım'a istihdam kompleksi inşa ediliyor!

İstihdam oluşumuna destek sağlanması ve nitelikli iç gücü üretilmesi noktasında önemli çalışmalar yapan Yıldırım Belediyesi, gençlerin yaşamına dokunacak yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor.

Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi tamamlandı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamladı.

İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi tamamlandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi'nin tamamlandığını söyledi.

Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi tamamlandı!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi Türkiye’nin en büyük spor kompleksini ilçeye kazandırdı.

Yıldırım Spor Kompleksi'nde inşaat hızla devam ediyor!

Yıldırım Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılacak en önemli vizyon projelerinden biri olan Yıldırım Spor Kompleksi Projesi'nde inşaat tamamlanmak üzere.

Bursa Yıldırım Spor Kompleksi’nde geri sayım başladı!

Bursa Yıldırım'da inşa edilen Yıldırım Spor Kompleksi’nin inşaatı sürüyor. Kompleks, yurt içi ve yurt dışı organizasyonlara ev sahipliği yapacak.

Başbakan Yıldırım'dan KOBİ ve esnafa destek çağrısı!

Başbakan Yıldırım, banka yöneticileriyle yaptığı toplantıda, "Üretimi, yatırımı, ihracatı, istihdamı kısaca kalkınmayı desteklemek amacıyla başta KOBİ'ler ve esnaf olmak üzere müşterilerinize destek olun." dedi.

Başbakan Yıldırım: Yatırım yapana yabancı demeyiz!

Başbakan Yıldırım, yabancı yatırımcılara ‘Türkiye’den zerre şüpheniz olmasın’ mesajı vererek, Türkiye’de yatırım yapan hiç kimseye yabancı gözüyle bakmayız, bunu bilin. Siz yatırım yapıp istihdam sağlayın biz ihtiyacınız olan destekleri vereceğiz” dedi.

Bursa Yıldırım'a dev spor kompleksi inşa edilecek!

AK Parti Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yıldırım’ın modern ve çok amaçlı gençlik ve spor kompleksine kavuşacağını müjdeledi.

Bursa Yıldırım'a dev spor kompleksi geliyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Türkiye'nin en büyük spor kompleksinin ihalesinin nisan ayında yapılacağını açıkladı. Edebali 2017 yılında tesisin inşasının tamamlanacağını söyledi.

Bursa Yıldırım'da 9 ayda 276 yapıya ruhsat verildi!

Yapılan yatırımlar sayesinde hızlı ve planlı olarak gelişen Yıldırım’da istihdam oranının ve nüfusun artması beraberinde yeni inşaatları ve konutları getiriyor.

Bursa Yıldırım'da 9 ayda toplam 276 ruhsat verildi!

Bursa Yıldırım’da planlı inşaat ruhsatı ve iskân sayısında artış yaşanıyor. Yapılan yatırımlar sayesinde hızlı ve planlı olarak gelişen Yıldırım’da istihdam oranının ve nüfusun artması beraberinde yeni inşaatları ve konutları getiriyor.

Yıldırım istihdam kompleksi projesi Haberi

Yıldırım istihdam kompleksi projesi

Yatırımlarına devam eden Yıldırım Belediyesi’nin, çalışmayan eğitim ve öğrenimde olmayan 18-29 yaş arası gençlere; yetkinliklerine ve geliştirilebilir özelliklerine uygun mesleki beceriler kazandırmak ve istihdama katkı sağlamak için hayata geçireceği ‘Yıldırım İstihdam Kompleksi’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Yıldırım Belediyesi'nde yer alan habere göre, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım başta olmak üzere Bursa’daki işsizlik oranının azaltılmasına katkı sağlayacak, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında desteklediği, Yıldırım İstihdam Kompleksi’nin inşa çalışmalarında incelemeler yaptı. Yıldırım Belediyesi, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR Bursa İl Müdürlüğü paydaşlığında, Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İş Adamları Derneği (BEKSİAD) ile Yıldırım İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü iştirakçiliğinde hayat bulacak Yıldırım İstihdam Kompleksi’nde, Bursa’da iş açığı...