19 / 05 / 2024

Yıldırım Kule kiralık ofis

Yıldırım Kule kiralık ofis

Yıldırım Kule projesi cadde mağazaları ve dükkanlarıyla Ankara'ya yeni bir soluk getiriyor. Yıldırım Kule, birçok küresel firmayı bünyesinde barındıracak.

Yıldırım Belediyesi'nden 29 yıllığına kiralık öğrenci yurdu!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'daki öğrenci yurdunu 29 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Bursa Yıldırım'daki 9 kaçak yapı yıkıldı!

Bursa Yıldırım Belediyesi ekipleri, ilçede bulunan metruk binaların yıkımı tamamlanıyor. Bölgede kaçak olduğu tespit edilen 9 yapı hakkında yıkım işlemi tamamlandı.

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Yıldırım tarafından kuruldu. 

Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nden taşındı!

Başbakanlık yaptığı dönemde Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nde oturuyordu. Yıldırım’ın Çankaya Köşkü'nden taşındığı öğrenildi.

Kaan Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 5.6 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı ve genç oyuncu Kaan Yıldırım, yeni evi için küçük bir servet harcadı. Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 1 milyon dolara (5 milyon 656 bin TL) 4 oda 1 salon bir ev satın aldı...

Bursa Yıldırım Hatice Aslanoba Sağlık Hizmet Binası açıldı!

Bursa Yıldırım Yeşilyayla Mahallesi’nde inşa edilen Hatice Aslanoba Sağlık Hizmet Binası açıldı.

Bursa Yıldırım'a modern sağlık merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım 15 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Binali Yıldırım: İstanbul'a dünya çapında 7 büyük proje yaptık!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, İstanbul'a dünya çapında 7 büyük proje yaptıklarını söyledi.

Bursa Yıldırım'da sağlık yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçede sağlık yatırımları hayata geçirmeye devam ediy

Yıldırım Kule kiralık ofis Haberi

Yıldırım Kule kiralık ofis

Yıldırım Kule projesinin ofisleriyle olduğu kadar cadde mağazaları ve dükkânlarıyla da adından söz ettireceğini söyleyen Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “Toplamda 46.000 metrekare inşaat alanının 21 bin metrekaresini ticari alan olarak tasarladık. Yıldırım Kule ’de cadde mağaza olarak ayırdığımız kısım 8 bin metrekare. 250 metrekareden 2.500 metrekareye kadar cadde mağaza ve dükkan seçeneği ile Yıldırım Kule ’de kazanç ve akıllı yatırımın kapılarını aralıyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Dünya Markaları Yıldırım Kule’de

Konya yolu cepheli 13 Cadde mağaza ve Gökkuşağı Cadde cepheli 12 dükkânın Yıldırım Kule’de yer aldığını hatırlatan Zafer Yıldırım ‘’Özsüt, Volvo, Autowax, Cepax, SshangYoung Boran Otomotiv gibi prestijli ve güvenilir firmalar ile anlaştık. Dünya devi bir kahve markası olan Starbuck ile de Türkiye’nin en büyük şubesine ev sahipliği yapmak için...