03 / 05 / 2024

yıldırım ruhsat

yıldırım ruhsat

Bursa Yıldırım’da planlı inşaat ruhsatı ve iskân sayısında artış yaşanıyor. Yapılan yatırımlar sayesinde hızlı ve planlı olarak gelişen Yıldırım’da istihdam oranının ve nüfusun artması beraberinde yeni inşaatları ve konutları getiriyor.

Çeşme'de kaçak inşaat yapan Aybars Yıldırım istifa etti!

CHP’li Çeşme Belediye Meclisi Üyesi Aybars Yıldırım otel ruhsatı aldığı binayı 6 katlı, 29 daireli apartmana döüştürerek satışa çıkardı. Kaçağı ortaya çıkarınca Yıldırım imar komisyonu üyeliğinden istifa etti.

Aybars Yıldırım'ın kaçak inşaatıyla ilgili savcılığa suç duyurusu!

Çeşme Belediyesi, otel inşaatı ruhsatıyla apartmanlar yapan CHP’li Aybars Yıldırım ile ilgili savcılığa suç duyurusu yaptı. Ayrıca 25 bin lira da imar para cezası verildi.

Aybars Yıldırım otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti!

CHP’li Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatı sonrasında bir imar yolsuzluğu daha tespit edildi. Bu kez de CHP’li Aybars Yıldırım, otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti.

Aybars Yıldırım Çeşme'de otel inşaatı ruhsatıyla apartman mı yaptı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatının ardından bir iddia daha orataya atıldı. CHP’li Aybars Yıldırım'ın otel inşaatı ruhsatıyla apartman diktiği öne sürüldü...

Başbakan Yıldırım: İnşaat ruhsat formunda tek bir imza olacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Hayata geçirilen düzenlemelerin, inşaat sektörünü de ciddi ölçüde rahatlatacağını belirterek, "İnşaat izni alınması için 18 ayrı işlem yapılıyor. Bunun sayısı 6'ya indiriyoruz'' dedi.

Bursa Yıldırım'da 9 ayda 199 yapıya iskan verildi!

Bursa Yıldırım'da Ocak ayından itibaren 276 yapıya ruhsat, 199 yapıya da iskan verildi. İlçede yüksek standartlarda konut yapımının artması, altyapı çalışmalarının ilerlemesi gibi önemli faktörlerle bölgenin ciddi bu yükselişte olduğunu kaydedildi.

Bursa Yıldırım'da 9 ayda 276 yapıya ruhsat verildi!

Yapılan yatırımlar sayesinde hızlı ve planlı olarak gelişen Yıldırım’da istihdam oranının ve nüfusun artması beraberinde yeni inşaatları ve konutları getiriyor.

Bursa Yıldırım'da 9 ayda toplam 276 ruhsat verildi!

Bursa Yıldırım’da planlı inşaat ruhsatı ve iskân sayısında artış yaşanıyor. Yapılan yatırımlar sayesinde hızlı ve planlı olarak gelişen Yıldırım’da istihdam oranının ve nüfusun artması beraberinde yeni inşaatları ve konutları getiriyor.

Bursa Yıldırım'da inşaat ruhsatı ve iskan sayısı artıyor!

Yapılan yatırımlar sayesinde hızlı ve planlı olarak gelişen Bursa Yıldırım'da istihdam oranının ve nüfusun artması beraberinde yeni inşaatları ve konutları getiriyor.

Bursa Yıldırım'da 9 ayda 276 yapıya ruhsat verildi!

Bursa’nın parlayan yıldızı olmaya başlayan Yıldırım’da planlı inşaat ruhsatı ve iskân sayısında artış yaşanıyor. Yapılan yatırımlar sayesinde hızlı ve planlı olarak gelişen Yıldırım’da istihdam oranının ve nüfusun artması beraberinde yeni inşaatları ve ko

Bursa Yıldırım'da bu yıl 276 yapı ruhsatı verildi!

Bursa’nın parlayan yıldızı olmaya başlayan Yıldırım’da planlı inşaat ruhsatı ve iskân sayısında artış yaşanıyor. Yıldırım Belediyesi, Ocak ayından itibaren 276 yapıya ruhsat, 199 yapıya da iskân verdi.

Bursa Yıldırım Belediyesi ruhsat işlemlerini internet üzerinden yapıyor!

Yıldırım Belediyesi, e-belediyecilik alanında önemli atılımlar yaparak, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı başvuruları ile ruhsat harcı ödemelerinin internet üzerinden yapılmasına imkan sağlıyor.

Mustafa Yıldırım: Kentsel dönüşüm kapsamında Anadolu Yakası’nda 2 butik projemiz olacak!

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi programında bugünkü konuğu Anadolum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım'dı. Kireçci, Mustafa Yıldırım’la Kurtköy’ü ve Anadolu Yakası’ndaki ucuz konut piyasasını konuştu...

yıldırım ruhsat Haberi

yıldırım ruhsat

Bursa’nın parlayan yıldızı olmaya başlayan Yıldırım’da planlı inşaat ruhsatı ve iskân sayısında artış yaşanıyor.

Yapılan yatırımlar sayesinde hızlı ve planlı olarak gelişen Yıldırım’da istihdam oranının ve nüfusun artması beraberinde yeni inşaatları ve konutları getiriyor. Kentsel dönüşüm projeleri başta olmak üzere yapılaşma hızla artarken, kanun ve yönetmeliklere uygun çevre ve şehrin doğal siluetini bozmayan yapılar da hızla yükseliyor. Yıldırım Belediyesi’nin bir yılda verdiği ruhsat sayısı her yıl önceki yıllara göre artarken, rakamlar Yıldırım’daki planlı yapılaşmanın hızını da ortaya koyuyor.

Sağlıklı şekilde hazırlanan ve uygulanan imar çalışmaları sonrasında, inşaat ruhsatı ve iskân sayısında da artış yaşanıyor. Planlı şehirleşme ve yapılaşma konusunda ciddi adımlar atan Yıldırım Belediyesi, Ocak ayından itibaren 276 yapıya ruhsat, 199 yapıya da iskân verdi.


YILDIRIM’IN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

İlçede yüksek standartlarda konut yapımının...