27 / 04 / 2024

yıldırım yatırımları

yıldırım yatırımları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi Selçukbey Mahallesi'ne çok amaçlı hizmet binası inşa ediyor.

Yıldırım'ın vizyon projelerinde sona gelindi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kentsel dönüşümün üssü olarak değerlendirdiği Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü ağırlayarak Yıldırım’a çağ atlatacak projeler hakkında bilgi verdi.

Bursa Yıldırım'a iki yeni gençlik merkezi inşa edilecek!

Yıldırım Belediyesi, öncelikli hizmet grupları arasında değerlendirdiği gençlere için ilçeye kazandıracağı iki gençlik merkezi ile onların kötü alışkanlıklardan korunarak, eğitimli ve donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlayacak.

İsmail Edebali: Dönüşümde referansımız ekonomik planlama!

Yıldırım’ı her konuda ‘İdeal şehir’ yapma hedefindeki Yıldırım Belediyesi, hizmetlerinin karşılığını yatırım olarak alıyor.

Bursa Yıldırım'ın sokakları yenileniyor!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeyi alt ve üst yapısıyla yeni görünüme kavuşturmak için cadde ve sokaklarda başlattığı kilit parke, kaldırım ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Yıldırım Mahalle Konağı'nın temeli atıldı!

Yıldırım'da hanımlar lokali, kurs merkezi, muhtarlık, deprem odası gibi birimleri bünyesinde barındıran mahalle konağının temeli atılırken, Hacivat Mahallesi’nde de bünyesinde ayrıca kreş bulunan mahalle konağı bölge halkının hizmetine sunuldu.

Yoğun yağış ve yıldırım uyarısı: İstanbul ve diğer şehirler risk altında!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sağanak yağışlarla birlikte yıldırımların da görüleceği illeri içeren bir liste yayınladı. İstanbul da dahil olmak üzere birçok şehir, yoğun yağışlarla karşı karşıya kalabilir.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Bursa Yıldırım'da planlı dönüşüm başladı!

660 bin nüfusuyla Bursa’nın en büyük ilçelerinden olan Yıldırım'da, göçün de etkisiyle oluşan çarpık kentleşmeye çözüm aranıyor. Bu kapsamda ada bazlı dönüşüme örnek olacak Mevlana Mahallesi’nde TOKİ desteği ile gerçekleştirilecek ‘7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar yapılıyor.

Bursa Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde devam eden 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başlıyor.

Hadise ve Kaan Yıldırım müstakil ev arayışında!

Romantik paylaşımlarıyla hayranlarını mest eden Hadise ve Kaan Yıldırım evlenmeye karar verdi. Önümüzdeki yaz düğün yapmayı planlayan çift, şimdilerde “yuvalarını kurmak” için müstakil ev arayışına girdi.

Bursa Yıldırım'a modern sağlık merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım 15 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Binali Yıldırım: Deprem dönüşümünü tamamlayacağız!

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni dönemde hayata geçirilecek yatırımlardan ve ulaşım projeleri hakkında konuştu.

Yıldırım Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi inşaatının yüzde 80'ini tamamladı.

Bursa Yıldırım'a iki yeni spor tesisi inşa edildi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, iki yeni spor tesisi daha hayata geçirdi.

Yıldırım Yeşilyayla Aile Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Yeşilyayla Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatını da tamamlıyor.

Yıldırım Belediyesi'nden 6 yeni okul!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçeye 6 yeni okul kazandırıyor.

yıldırım yatırımları Haberi

yıldırım yatırımları


Bursa Yıldırım’daki her mahalleye modern ve çok işlevli merkezleri inşa eden Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Mahallesi’ndeki binanın yapımına hız kesmeden devam ediyor. Yıldırım Belediyesi'nde yer alan habere göre, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak modern bina mahalleye artı bir değer katarak günlük yaşamı kolaylaştıracak. İnşaatı yüzde 25 tamamlanan merkezde 375’i kapalı 75’i açık olmak üzere toplamda 450 metrekarelik alanda yer alacak ve içerisinde muhtarlık odası, 6 adet muayene odası, 1 adet laboratuvar mevcut olacak. Mahalle sakinlerinin günlük hayatlarını büyük ölçüde kolaylaştıracağını dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Mahallemize kazandıracağımız merkezimiz sayesinde vatandaşlarımızın yaşam kalitesine önemli bir ivme kazandıracağız” diye konuştu.

YAŞAM KALİTESİNDE YÜKSELİŞ

 Selçukbey Mahallesi sakinlerimizin talepleri doğrultusunda aile sağlığı merkezi ağırlıklı olarak hizmet verileceğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali,...