29 / 04 / 2024

Yıldırım Yediselviler Aile Sağlığı Merkezi

Yıldırım Yediselviler Aile Sağlığı Merkezi

İnsan odaklı belediyecilik yönetimi anlayışıyla hizmetleri birbiri ardına hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, sağlık alanında önemli bir merkezi daha ilçeye kazandırıyor.

Yıldırım Mevlana Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Mevlana Mahallesi’nde hizmet verecek aile sağlığı merkezinin yapımını tamamladı.

Bursa Yıldırım'a modern sağlık merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım 15 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Yıldırım Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi inşaatının yüzde 80'ini tamamladı.

Yıldırım Yeşilyayla Aile Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Yeşilyayla Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatını da tamamlıyor.

Yıldırım Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi tamamlanıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi'ni tamamlıyor.

Yıldırım Yeşilyayla'ya yeni aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçeye yeni bir aile sağlığı merkezi inşa ediyor.

Bursa Yıldırım'a yeni aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım'a yeni bir aile sağlığı merkezi kazandırdı.

Hulusi Armağan Yıldırım: Sakarya SGM örnek bir mimariye sahip!

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi ile ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli Bakım Hizmetleri Dairesi Başkanı Hulusi Armağan Yıldırım, “Sosyal Gelişim Merkezlerinin hizmetleri ve mimari yapısı bizleri oldukça etkiledi” dedi.

Bursa Yıldırım'a yeni hizmet binası ve aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Eğitim Mahallesi'nde hayata geçirdiği yeni hizmet binası ve aile sağlığı merkezini tamamladı.

Bursa Yıldırım'a iki yeni aile sağlığı merkezi!

Kentte hayata geçirdiği yatırımlara hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi Millet ve Yediselviler mahallerine aile sağlığı merkezi inşa ediyor.

Yıldırım Millet Aile Sağlığı Merkezi gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Millet Mahallesi'ne aile sağlığı merkezi inşa ediyor.

Bursa Yıldırım'a 2 katlı aile sağlığı merkezi geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım'daki itfaiye binasını tahliye ederek aile sağlığı merkezi inşaatına hazırlanıyor.

Bursa Yıldırım'daki itfaiye binası aile sağlığı merkezi oluyor!

Yeteri kadar sosyal donatı alanı olmayan Yıldırım, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yıkarak yenileme çalışmaları kapsamında bir aile sağlığı merkezine daha kavuşmuş olacak.

Yıldırım Yediselviler Aile Sağlığı Merkezi Haberi

Yıldırım Yediselviler Aile Sağlığı Merkezi


İnsan odaklı belediyecilik yönetimi anlayışıyla hizmetleri birbiri ardına hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, sağlık alanında önemli bir merkezi daha ilçeye kazandırıyor. Yediselviler Mahallesi’nde yapımına devam edilen aile sağlığı merkezi tamamlandığında bölgede yaşayan vatandaşlara önemli imkanlar sağlayacak. Hayatın her alanında olduğu gibi sağlıkta da öncü projelere imza atmaya devam ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yapım aşamasında olan aile sağlığı merkezimiz Yediselviler mahallemize değer katacak. Modern binamızda vereceğimiz sağlık hizmetlerimizle vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırarak yaşam kalitelerini yükselteceğiz” dedi.



KESİNTİSİZ VE HIZLI SAĞLIK HİZMETİ



Yıldırım Belediyesi tarafından inşası süren Yediselviler Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi hakkında bilgi veren Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yapımını sürdürdüğümüz aile sağlığı merkezimiz 390 metrekare alanda hizmet verecek. Binanın içerisinde 4 adet muayene odası, eğitim toplantı odası, bebek ve çocuk...