26 / 05 / 2024

Yıldırıma sosyal tesisler

Yıldırıma sosyal tesisler

Yıldırım Belediyesi, Bursa Valiliği ve Halk Sağlığı İl Müdürlüğü tarafından ilçeye Sağlıklı Yaşam Merkezi kurulmasına yönelik çok önemli iki protokol imzalandı.

10 yıldır aralıksız temettü dağıtan 8 şirket!

Sert rüzgarların estiği borsa ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu 10 yıldır aralıksız temettü dağıtan 8 şirketi paylaştı. İşte Borsa Filozofu'nun yaptığı o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Esenyurt'ta konut mağdurlarından eylem! '14 yıldır evimizi alamadık...'

Esenyurt'ta 14 yıldır tamamlanmayan sitenin önünde toplanan konut mağdurları, bir an önce mağduriyetlerin giderilmesini talep etti.

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Bursa Yıldırım'da 150 sosyal konut inşa edilecek!

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı İsabey Mahallesi'nde sosyal konut projesi kapsamında 150 ev inşa edilecek. 

Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Mevlana Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için hak sahipleriyle bir araya geldi.

Yıldırım Şirinevler Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nin kaderini değiştirecek imar planı çalışmaları sürüyor. İmar planı ve uygulaması ile bölgenin sosyal donatıya ve alt yapı hizmetlerine sahip olacak.

Bursa Yıldırım'a istihdam kompleksi inşa ediliyor!

İstihdam oluşumuna destek sağlanması ve nitelikli iç gücü üretilmesi noktasında önemli çalışmalar yapan Yıldırım Belediyesi, gençlerin yaşamına dokunacak yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor.

Yıllardır mağarada yaşayan adam kulübeye taşındı!

Balıkesir Bigadiç'te 40 yıldır mağarada yaşayan 74 yaşındaki İskender Gündüz, kendisi için inşa edilen kulübeye taşındı.

Fikirtepe 8 yıldır dönüşemedi!

8 yıldır kentsel dönüşümün devam ettiği Fikirtepe hâlâ dönüşemedi. Projelerin durduğu, inşaatların yavaşladığı bölgede vatandaşlar mağdur oldu. Evleri yıkılan ama yenisi yapılmayan hak sahipleri kamudan çözüm bekliyor.

Binali Yıldırım: Gaziosmanpaşa'ya metro gelecek!

Gaziosmanpaşa, Paşa Köşkü’nde düzenlenen ‘Balkan Göçmenleri ile Buluşma’ programında konuşan AK Parti  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Gaziosmanpaşa'ya metro müjdesi verdi.

Binali Yıldırım: 518 kilometre raylı sistem yapacağız!

AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Yıldırım "Toplu taşımada raylı sistemi artıracağız. Raylı sistemlerin payını yüzde 48'e çıkaracağız. 518 kilometre toplam raylı taşıma sistemi olacak" dedi...

Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı!

Yıldırım’ı yarınlara hazırlayan projelerini nitelikli sosyal yapılarla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı.

Yıldırıma sosyal tesisler Haberi

Yıldırıma sosyal tesisler

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali; Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ve Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Özcan Akan; Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi bünyesinde KETEM'e yer tahsisi protokolü ile sağlıklı yaşam konusunda halka verilecek hizmetlere yönelik işbirliği protokollerine imza attı. Başkan Edebali protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, "Belediyelerin vatandaşlara hizmet sunarken en önemli işlerinden birisi hizmet belediyeciliğidir. Ayrıca kültürel ve sosyal belediyecilik adına da toplumumuzu geleceğe taşımak için yapmamız gereken önemli hizmetler var. Hemşehrilerimize hizmet sunarken kamunun gücünü hissetmek de çok önemli. Sayın Valimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.


HER GÜN 50 KADINA HİZMET VERECEK


Protokol ile Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi bünyesinde 1000 metrekarelik bir alanın bedelsiz bir şekilde Halk Sağlığı İl Müdürlüğü'ne tahsis edildiğini belirten Başkan Edebali,...