19 / 05 / 2024

Yıldırımda yol çalışmaları sürüyor

Yıldırımda yol çalışmaları sürüyor

Yıldırım'ın yaşanabilir şehir olması adına hizmetlerine yön verdiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 'ulaşılabilir şehir' için asfalt ve trafik çalışmalarını son dönemde artırarak devam ettiklerini açıkladı.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ekrem İmamoğlu: 160 yıldır İBB'ye ait Galata Kulesi'nin alınma çabasına kızgınım!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haydarpaşa ve Sirkeci Garları ve Galata Kulesi tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "160 yıldır İBB'ye ait Galata Kulesi'nin ısrarla devletin başka bir kurumu tarafından alınma çabasına kızgınım" dedi...

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Binali Yıldırım Haydarpaşa projesini açıkladı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Haydarpaşa Garı'yla ilgili projesini açıkladı. Yıldırım, "Öyle alışveriş merkezi, binalar falan yok. Müze, kütüphane şeklinde düzenlenecek" diye açıklama yaptı. 

Yıldırım Kule çalışma hayatına yeni bir soluk getiriyor!

Ankara’nın prestijli projesi Yıldırım Kule, çalışma hayatınıza yeni bir soluk getiriyor.  Yaşam standardınızı yükselten proje özgün tasarımı ve modern mimarisi ile fark yaratıyor.

Türkiye'yi bir baştan bir başa imar etmek için 15 yıldır çalışıyoruz!

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye'yi 15 yıldır bir baştan bir başa imar etmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

Wolf of Wall Street filmindeki ev 4 yıldır satılamıyor!

Leonardo DiCaprio'nun oynadığı Wolf of Wall Street filminin en ses getiren sahnelerinin çekimi yapıldığı ev 4 yıldır satılmaya çalışıyor.

Binali Yıldırım: Depreme hazır olmak için çok sıkı çalışmalıyız!

Başbakan Binali Yıldırım "Deprem öldürmüyor da depreme hazırlıksız olmak öldürüyor. Depreme hazır olmak için de çok ama çok sıkı çalışmamız lazım." dedi.

Fikirtepe Merdivenköy 6 yıldır dönüşüm bekliyor!

İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor ancak Merdivenköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ‘35 Nolu Proje Adası’nda 6 yıldır dönüşüm bekleniyor.

Yıldırım'da üç buçuk yılda 276 metruk bina yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, metruk binaları yıkarak madde bağımlılarının mekanı olmasını önlüyor.

Bursa Yıldırım’ın yüzde 33’ü kentsel dönüşüm alanı!

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'ye ziyarette bulundu. Başkan Edebali, Koca’ya yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yıldırımlılar dönüşümle güvenli konutlara kavuşuyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi şehrin 3 bin 200 hektarlık planlanabilir alanının bin 125 hektarlık kısmını kentsel dönüşüm alanı olarak belirledi.

Mehmet Özhaseki Yıldırım'daki dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Kentte yürütülen ve planlanan kentsel dönüşüm projelerinin, vatandaşlara tüm detaylarıyla anlatıldığı merkezden övgüyle bahseden Bakan Özhaseki, Yıldırım’ın kentsel dönüşümde örnek alınması gerektiğini belirtti

Yıldırımda yol çalışmaları sürüyor Haberi

Yıldırımda yol çalışmaları sürüyor


Yıldırım'ın yaşanabilir şehir olması adına hizmetlerine yön verdiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 'ulaşılabilir şehir' için asfalt ve trafik çalışmalarını son dönemde artırarak devam ettiklerini açıkladı. Yıldırım'da ulaşımın modern yollarda olması için 7/24 çalıştıklarını söyleyen Başkan Edebali, "Yaz aylarında vatandaşlarımızın rahat ulaşım sağlaması için yollardaki balam ve onarım çalışmalarımızın yanında, asfaltlama ve trafik çalışmalarına da önem veriyoruz. Şehrimizdeki ulaşımın rahat, güvenli ve modern bir şekilde sürmesini hedefliyoruz" dedi. 


TABELALAR YENİLENDİ 

'İdeal şehir Yeni Yıldırım' anlayışıyla trafik sorununu çözmek için yaptıkları hizmetler hakkında da bilgiler veren Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Ekiplerimiz yaptığı çalışmalar doğrultusunda Değirmenönii, Şirinevler, Bağlaraltı ve Akçağlayan mahallelerinde cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları yaptık. Ayrıca sokaklarda tabelalarını yenileyerek gerekli noktalara plastik bariyerler yerleştirdik" diye konuştu. Başkan Edebali, kentsel...