13 / 05 / 2024

yıldırımdaki kreşler

yıldırımdaki kreşler

Yatırımlarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi, Şerafeddin Atalay Kreşi’nin yapımını tamamladı.

Diyarbakır ve Mardin arasındaki köprü 24 yıldır tamamlanmayı bekliyor!

Bismil ile Savur ilçeleri arasında yapılan köprüye 24 yıldır yol bağlanmıyor. 10 hükümet gören köprüye isim bile verilmedi. Köylüler ise yetkililerden köprünün neden bitmediği ile ilgili bir cevap bekliyor.

Binali Yıldırım'dan İstanbul'a 955 yeni kreş müjdesi!

Cumhur ittifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, yaptığı açıklamada; İstanbul'un 300 tane mahallesinde kreş yok. Bu mahallelerin hepsine kreş yapacağız. Toplam 955 tane yeni kreş yapacağız" dedi.

Binali Yıldırım: İstanbul’un 300 mahallesinde 455 tane kreş açacağız!

Fatihliler ile birlikte Kocamustafapaşa Meydanı'nda bir araya gelen AK Parti İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım, ''İstanbul’un 300 mahallesinde 455 tane kreş açacağız'' dedi.

Binali Yıldırım: İstanbul'daki 961 mahallenin 300'ünde 955 kreş açacağız!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İstanbul'un 39 ilçe ve 961 mahallesinde ciddi araştırmalar yaptık. Çalışan anneler için kreş ihtiyacı olan bütün mahalleler belirlendi. 961 mahallenin 300'ünde toplam 955 kreş açacağız" dedi...

Bursa Yıldırım'daki kreş binası tamamlandı!

Kentteki eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi, Millet Mahallesi'ndeki kreş binasını tamamladı.

Bursa Yıldırım'a yeni kreş inşa edildi!

İlçede yeni yatırımlar hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, Millet Mahallesi’ndeki kreşin inşaatını tamamladı.

Bursa Yıldırım'a yeni kreş!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçeye yeni bir kreş daha kazandırdı.

Yıldırım Şerafeddin Atalay Kreşi'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçedeki Şerafeddin Atalay Kreşi'nin inşaatını tamamladı.

Yıldırım Millet Mahallesi kreşe kavuşuyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi, Millet Mahallesi'ne kreş inşa edecek.

Başbakan Yıldırım'dan KOBİ ve esnafa destek çağrısı!

Başbakan Yıldırım, banka yöneticileriyle yaptığı toplantıda, "Üretimi, yatırımı, ihracatı, istihdamı kısaca kalkınmayı desteklemek amacıyla başta KOBİ'ler ve esnaf olmak üzere müşterilerinize destek olun." dedi.

Sir Williams Lyons'un evi 30 yıldır boş!

Jaguar arabalarının kurucularından Sir Williams Lyons evi yaklaşık 30 yıldır boş bir şekilde duruyor. İşte o evden görüntüler...

Bursa Yıldırımlı gençler kentsel dönüşümü tartıştı!

Bursa Yıldırım Belediyesi, İlçe Milli eğitim Müdürlüğü ile ‘Molla Yegân Liselerarası Münazara Turnuvası’ tertipledi. Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinde düzenlenen münazara yarışmasında gençler kentsel dönüşümü tartıştı.

Yıldırım Mahalle Konağı'nın temeli atıldı!

Yıldırım'da hanımlar lokali, kurs merkezi, muhtarlık, deprem odası gibi birimleri bünyesinde barındıran mahalle konağının temeli atılırken, Hacivat Mahallesi’nde de bünyesinde ayrıca kreş bulunan mahalle konağı bölge halkının hizmetine sunuldu.

yıldırımdaki kreşler Haberi

yıldırımdaki kreşler

Toplumların kalkınmasında ana unsurlardan biri olan eğitime verdiği destekle ilçeye yeni okul alanları ve eğitim yuvaları inşa edenYıldırım Belediyesi, modern kreş binaları oluşturuyor. Yıldırım Belediyesi tarafından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kazandırılan, toplamda bin 530 metrekarelik alanda hizmet verecek ve içerisinde 5 adet oyun ve etkinlik odası, emekleme odası, emzirme odası, sağlık odası ve uyku odası bulunan Şerafeddin Atalay Kreşi’nin yapımı tamamlanırken, 75. Yıl ve Millet Mahallelerinde yapımı hızla devam eden kreşler, inşası tamamlanarak hizmete açılmak için gün sayıyor.

Yıldırım Belediyesi'nde yer alan habere göre, 985 metrekarelik alanda hayata geçirilen ve yüzde 75’i tamamlanan, 75. Yıl Mahallesi’ne kazandırılacak kreş binası 3 katlı olarak hizmet verecek. Modern binanın içerisinde 5 adet oyun ve etkinlik odası, oyun bahçesi, 1 adet uyku odası,...