02 / 05 / 2024

yıldırımdaki projeler

yıldırımdaki projeler

Seçim döneminde vaat ettiği projeleri tek tek hayata geçiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 5 yıllık projelerin yüzde 70’ini 18 ayda tamamladıklarını söyledi.

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Binali Yıldırım dönemindeki mega projeler!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde "Başbakanlık" yürürlükten kaldırıldı. Son başbakan Binali Yıldırım döneminde, dünyadaki 10 büyük projeden 6'sı Türkiye'de gerçekleştirildi.

Aziz Yıldırım'ın FB için hazırladığı çılgın proje!

Fenerbahçe'nin Başkanı Aziz Yıldırım, yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı. Yıldırım'ın Fenerbahçe için hazırladığı projeler ise merak ediliyordu. İşte Yıldırım'ın çılgın projeleri...

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu!

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu.  Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group yeni genel müdürünü seçti.

Bursa Yıldırım'da vizyon projeler yükseliyor!

Bursa Yıldırım'da 2017 yılında yapılan projeler dönüşümün öncüsü oldu. Bölgede 2018 yılı içinde uzlaşma sağlanan hak sahipleri için yapılacak 850 konut ve ticaret alanlarının teslimatında geri sayıma geçildi. 

Yıldırım Grup ticari projelerle fark yaratıyor!

Yıldırım Grup, Ankara’da prestijli projeler inşa etmeye devam ediyor. Birbirinden özel projelere imza atan firma fark yaratıyor. 

Yıldırım Grup, Ankara'da projelerine devam ediyor!

Ticari hayattaki yılların tecrübesini, birbirinden özel projelerle hayata geçiren Yıldırım Grup, Ankara’da prestijli projeler üretmeye devam ediyor. 

Zafer Yıldırım, Yıldırım Kule'yi anlattı!

Ticari hayatta yılların tecrübesine rağmen hala ilk gün ki heves, heyecan ve azimle yeni projeler üretmeye devam eden Yıldırım Grup, 50. Yılını Cevizlidere’de inşa ettikleri Yıldırım Kule ile taçlandırıyor.

Bursa Yıldırım inşaatta altın çağını yaşıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler ilçenin değerini katlıyor. Gerçekleşen konut projeleri, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Yıldırım, altın çağını yaşıyor.

RUMELİSİAD'tan Bursa Yıldırım'daki dönüşüm projesine onay!

RUMELİSİAD yöneticilerine Bursa Yıldırım'daki projeler anlatıldı. Başkan İsmail Hakkı Edebali, vizyon projeleri hakkında bilgi verdi.

Yıldırım'ın vizyon projelerinde sona gelindi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kentsel dönüşümün üssü olarak değerlendirdiği Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü ağırlayarak Yıldırım’a çağ atlatacak projeler hakkında bilgi verdi.

Bursa Yıldırım yatırımlarla şaha kalkacak!

Bursa Belediyesi'nin vizyon projelerini açıklayan Başkan Edebali, “Eşi benzeri olmayan projeler ile Yıldırım'ı sadece Bursa'nın değil Türkiye'nin göz bebeği haline getireceğiz” dedi.

Yıldırım’ın çehresini değiştirecek projeler hayata geçiyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Modern mimariye sahip olan köprümüz engelli kardeşlerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımızın günlük hayatlarını kolaylaştıracak” dedi.

yıldırımdaki projeler Haberi

yıldırımdaki projeler

Seçim döneminde vaat ettiği projeleri tek tek hayata geçiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 5 yıllık projelerin yüzde 70’ini 18 ayda tamamladıklarını söyledi.

’Yeni Yıldırım’ı oluşturmak için vatandaşa söz verdikleri projelerin yüzde 70’ni hayata gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Edebali, “Bizim yönetim anlayışımızda insanlarımızın şehrin sakini değil sahibi. Halkla belediyeyi yaklaştırdık” dedi.

Yıldırım’da sosyal ve kültürel projelerin büyük oranda tamamlanmasının ardından imar ve yapılaşma alanında somut adımlar atamaya başladıklarını dile getiren Başkan İsmail Hakkı Edebali, “İlçeyi yeniden ayağa kaldırmak, sosyal yönü güçlü, ekonomik gücü yüksek, insanları geleceğinden emin ve daha mutlu bir Yıldırım’ı inşa etmek için çalışmalarımız hızla sürüyor. Bu süreçte vatandaşlarımızın beklentilerine de kulak vereceğiz. El birliği ile yeniden doğacak Yıldırım’ın gelecek 100 yılını planlamak arzusundayız” ifadelerini kullandı.

Yıldırım Belediyesi’nin...