23 / 07 / 2024

Yıldız Dağı elektrik

Yıldız Dağı elektrik

SİVAS İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nin elektriğinin güneş panellerinden karşılanacağını bildirdi. Ayhan,gelişmiş ülkelerde kullanılan sistemleri uygulamak istediklerini kaydetti.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ayhan Yıldız tarafından kuruldu.

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

5 Yıldız Otel Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5 Yıldız Otel Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Aydın ortaklığında kuruldu.

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Şahabettin Yolcu tarafından açıldı.

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Algur tarafından kuruldu.

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne 200 bungalov yapılacak!

Sivas Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamada, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezine 200 bungalov daha yapılacağını belirtti.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

Of Yıldız İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Of Yıldız İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysun Ocak, Elif Yıldız ve Mehmet Köksal ortaklığında kuruldu.

Beşiktaş Yıldız 511 ada 9 parsel imar planı tadilatı askıda!

Beşiktaş İlçesi, Yıldız Mahallesi, 511 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı tadilatı 6 Ocak 2020 tarihinde askıda...

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Yıldız tarafından kuruldu.

Yıldız Mozaik Mermer Granit İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat İthalat İhracat San. Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Mozaik Mermer Granit İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat İthalat İhracat San. Ve Tic.Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Yıldız tarafından kuruldu. 

Yıldız Anka İnşaat Gıda İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Anka İnşaat Gıda İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Mingü tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yıldız Dağı elektrik Haberi

Yıldız Dağı elektrik

SİVAS İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nin elektriğinin güneş panellerinden karşılanacağını bildirdi. Ayhan, yenilenebilir enerji kaynaklarından faydalanarak en az miktarla en fazla üretimi gerçekleştirmeyi hedef edindiklerini belirtti. Ayhan, yatırımların önünü açmak, zaman ve kaynak israfını en aza indirmek ve gelişmiş ülkelerde kullanılan sistemleri Sivas'ta uygulamak istediklerini...