03 / 05 / 2024

Yıldız Entegre konut

Yıldız Entegre konut

Yıldızlar Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanı Hakkı Yıldız, "Türkiye'de TL ile değil Romanya'da euro ile üreterek kur riskini yönetmeyi başardık. Ya farklı iş bir yapacaktık ya da işi farklı yapacaktık. Tercihimiz ikincisi oldu" dedi..

Zeynep Tandoğan: Emlak sektörü Türk yatırımcılar için yıldız olacak!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, konut satışlarında yaşanan dikkat çekici artışın, emlak sektörünün yabancı ve Türk yatırımcılar için yeniden parlayan yıldız olacağını söyledi.

Konut yatırımının yeni yıldızı İzmir!

Son dönemlerde özellikle beyaz yakalıların birinci tercihi haline gelen İzmir, yeni açılan İstanbul-İzmir Otoyolu’nun sağladığı avantajlarla konut sektörünün parlayan yıldızı haline geldi.

Yıldız Entegre mimarlarla buluşmaya devam ediyor!

Yıldız Entegre her ay olduğu gibi büyük projelerde adı olan mimarlık ofisleri ile buluşmalarına devam ediyor…

Yıldız Teknik Üniversitesi Millet Bahçesi ihalesi 5 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi projesinin ihalesini 5 Eylül'de gerçekleştirecek.

Yıldız Teknik Üniversitesi'ne millet bahçesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi projesinin ihalesini 5 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

Denge Towers: Sancaktepe'nin yükselen yıldızı!

"Sancaktepe'nin yükselen yıldızı" sloganıyla basına tanıtılan Denge Tower Evleri 120 konut ve 40 ticari alandan meydana geliyor. Projede fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor.

İzmir inşaat sektörünün yıldızı olacak!

İzmir'deki konut projelerin hareketlendiğine dikkat çeken Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, İzmir'in gelecek 10 yılda inşaat sektörünün yıldızı olacağını ifade etti.

Yıldız Park Ankara ev fiyatları ne kadar?

Üç blokta 181 konut ve 7 dükkandan meydana gelen Yıldız Park Ankara projesinde peşin alımlara yüzde 10 indirim uygulanıyor. Peki Yıldız Park Ankara ev fiyatları ne kadar?

Ant Yapı 20 yıl vade kampanyasıyla 3 yıldız projesiyle katılıyor!

Ant Yapı, GYODER’in Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye kampanyasına üç yıldız konut projesiyle destek vermeyi sürdürüyor. 31 Mart’a dek Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence’ta düşlediğiniz konutlar büyük ödeme kolaylıkları ve indirimlerle sizin olabilir.

Yıldız Entegre'den Vario serisi!

Türkiye’nin ağaç sanayiinde lider firması Yıldız Entegre, 22-26 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Intermob 19’uncu Uluslararası Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojileri Fuarı’nda en yeni ürünleriyle yer alıyor.

Haluk Yıldız: Rusya'da büyümeye devam edeceğiz!

Rusya’daki en büyük 4 Türk yatırımcıdan biri olduklarını ifade eden Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız, Kastamonu Entegre ve Hayat Kimya şirketleriyle 700 milyon dolara yakın yatırımla girdikleri Rusya'da büyümeye devam edeceklerini açıkladı.

Yıldız Entegre Anadolu 500’de üçüncü sırada!

Yıldız Entegre, 2015'te 2,8 milyar TL'lik cirosuyla Anadolu'nun en büyük üçüncü şirketi oldu. Yıldızlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, orman ürünlerinde dünyanın en büyük üç şirketi arasına girmeyi hedeflediklerini söylüyor.

Yıldız Towers Ankara teslim tarihi!

Yıldız Towers Ankara projesinde satışlar Ekim ayında başlayacak. Yıldız Towers Ankara projesinde konut, ofis ve ticari birimler yer alıyor...

Yıldız Entegre konut Haberi

Yıldız Entegre konut

Sanayi işine sunta üreterek başlayan ardından MDF ile yoluna devam eden Yıldız Entegre, herkesin yaptığının aksine üretimi yerinde yapıp kur riskini ortadan kaldırıyor. Bu da şirketin karlılığına önemli ölçüde pozitif yansıyor. Yıldızlar Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanı Hakkı Yıldız "Dışarıdan hammadde alıp işleyerek yine onlara satmak yerine, hammaddeyi satın aldığımız yerde üretim yapmayı tercih ettik. Böylece kârlılığı arttırdık. Türkiye'de TL ile değil, Romanya'da Euro ile üreterek kur riskini yönetmeyi başardık" diye anlatıyor.


İTHALATI AZALTTIK 

"Biz işi farklı yapmak istedik. Ya farklı iş yapacaktık veya işi farklı yapacaktık. Tercihimiz ikincisi oldu" diyen Yıldız, Romanya'da yerinde üretime geçtiklerini, ülkede mevcut imkanlarla yeni iş alanları oluşturduklarını söyledi. Yıldız, "Kimya üretimi yaparken bu işten barut üretme fırsatı çıktı. Şu anda silahlı kuvvetlerin barutunu biz veriyoruz....