29 / 04 / 2024

Yıldız Entegre orman

Yıldız Entegre orman

Yıldız Entegre, birisi Kartepe'de olan toplam 7 tesisiyle Türkiye'nin sunta, MDF ihtiyacının yüzde 35'ini üretiyor. Hakkı Yıldız, geçen yıl yüzde 20 büyüme oranıyla 3.2 milyar TL ciro elde ettiklerini bildirdi.

Yıldız Entegre mimarlarla buluşmaya devam ediyor!

Yıldız Entegre her ay olduğu gibi büyük projelerde adı olan mimarlık ofisleri ile buluşmalarına devam ediyor…

Peli Parke, Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu!

Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu markası olan Peli Parke, yenilikçi ve pratik ürünleriyle Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu...

Yıldız Entegre'den Vario serisi!

Türkiye’nin ağaç sanayiinde lider firması Yıldız Entegre, 22-26 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Intermob 19’uncu Uluslararası Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojileri Fuarı’nda en yeni ürünleriyle yer alıyor.

Haluk Yıldız: Rusya'da büyümeye devam edeceğiz!

Rusya’daki en büyük 4 Türk yatırımcıdan biri olduklarını ifade eden Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız, Kastamonu Entegre ve Hayat Kimya şirketleriyle 700 milyon dolara yakın yatırımla girdikleri Rusya'da büyümeye devam edeceklerini açıkladı.

Yıldız Entegre Anadolu 500’de üçüncü sırada!

Yıldız Entegre, 2015'te 2,8 milyar TL'lik cirosuyla Anadolu'nun en büyük üçüncü şirketi oldu. Yıldızlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, orman ürünlerinde dünyanın en büyük üç şirketi arasına girmeyi hedeflediklerini söylüyor.

Yıldız Holding, Fethiye Rixos Premium Oteli'nin satın aldı!

Yıldız Holding, lüks oteller zinciri Rixos'un Fethiye'de bulunan otelini 88 milyon TL + KDV bedelle satın aldı. Şirket, Orman Bakanlığı'ndan gereken izinleri alana kadar işlemleri gizli tuttu.

Yıldız Entegre enerjiye 1.5 milyon euro yatırım yaptı!

Yıldızlar Yatırım Holding’in lokomotif şirketi Yıldız Entegre, TEB-AFD’den (Fransız Kalkınma Ajansı) “enerji verimliliği” kredisi aldı. Şirketin 1.5 milyon Euro’ya ulaşan verimlilik yatırımlarının 15 ay içinde ülke ekonomisine geri dönüşü hedefleniyor.

Didim Ege Yıldızı'nda 1. etaptaki dairelerin kaba inşaatı tamamlandı!

DENİZE sıfır inşa edilen ve 350 metrelik plaj ile iskeleye sahip olan Didim Ege Yıldızı projesi orman ve denizin arasında yükseliyor. Projede şu anda birinci etapta 160 konutun kaba inşaatı bitti.

Yıldız Entegre ABD'de 100 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Yıldız Entegre, birisi Kartepe'de olan toplam 7 tesisiyle Türkiye'nin sunta, MDF ihtiyacının yüzde 35'ini üretiyor. Hakkı Yıldız, geçen yıl yüzde 20 büyüme oranıyla 3.2 milyar TL ciro elde ettiklerini bildirdi.

Yıldız Entegre konut ve AVM projesi inşa ediyor!

Yıldızlar Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanı Hakkı Yıldız, "Türkiye'de TL ile değil Romanya'da euro ile üreterek kur riskini yönetmeyi başardık. Ya farklı iş bir yapacaktık ya da işi farklı yapacaktık. Tercihimiz ikincisi oldu" dedi..

Yıldız Entegre 4 ülkede 2 milyar TL'ye tesis kuracak!

Yıldız Entegre, Romanya, Bulgaristan, Hırvatistan ve Rusya ’da eş zamanlı tesis kuracak, dünyada ilk 6 'ya girecek. Yıldız Entegre 4 dış yatırıma birden başlıyor.

Aytaç Et Yıldız Holding'e devredilecek!

Yıldız Holding ve iştirakleri, Aytaç Et Entegre Tesisleri'nin yüzde 75'inin satın alınması için Yimpaş Holdingle ön anlaşma imzaladı. Satışın tamamlanması Rekabet Kurumu onayından sonra "a kalite" gerçekleşecek...

Maltepe Deniz Yıldızı'nda 1 milyon 850 bin TL'ye! Mayıs'ta teslim!

Çolakoğlu İnşaat tarafından yapılan Maltepe Deniz Yıldızı projesinde teslimler önümüzdeki Mayıs ayında gerçekleşecek

Yıldız Entegre orman Haberi

Yıldız Entegre orman

Çatısı altında 9 şirket ve 3 bine yaklaşan çalışan bulunan Yıldızlar Yatırım Holding'in İcra Kurulu Başkanı Hakkı Yıldız, geçen yıl yüzde 20 büyüme oranıyla 3.2 milyar TL ciro elde ettiklerini bildirdi. Geçen hafta Fransa Cannes'da düzenlenen emlak fuarı MIPIM'de bir grup ekonomi gazetecisiyle bir araya gelen Yıldız, holdingin yatırımlarını ve gelecek vizyonlarını paylaştı. Yıldızlar Yatırım Holding bünyesinde Yıldız Entegre Ağaç Sanayi, İstanbul Gübre Sanayi, Yıldız Entegre USA İne, YLDZ Danışmanlık Gayrimenkul, Mastaş Mudurnu Abant Sunta, Yıldızlar Deniz İşletmeciliği, Yıldız Tarımsal Ürünler ve Gübre Sanayi, İgsaş Sigorta, Yıldız Demir Çelik Sanayi şirketlerinin faaliyet gösterdiğini belirten Hakkı Yıldız, cironun 2.6 milyar TL'sinin holdingin lokomotif şirketi olan Yıldız Entegre'den geldiğini vurguluyor. Türkiye'nin sunta, MDF ihtiyacının yüzde 35'ini üreten Yıldız Entegre, toplam 7...