04 / 05 / 2024

yıldız gayrimenkul satış direktörü

yıldız gayrimenkul satış direktörü

Kartal, Pendik ve Tuzla üçgeninde yatırım yapacak ve oturacak proje arayanlar, bu proje size göre.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Gayrimenkulün yıldızı arsa oldu! Aramalar yüzde 251 arttı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanındaki hareketler doğrultusunda merakla beklenen 2023 yılı gayrimenkul raporunu yayınladı. Söz konusu rapora göre gayrimenkulün yıldızı arsa oldu.

Yıldızören Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızören Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Ören tarafından kuruldu.

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından açıldı.

Usulsüz gayrimenkul satışlarına yönelik çekirge operasyonu başlatıldı!

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, usulsüz gayrimenkul satışları ve birçok suça yönelik "çekirge operasyonu" başlattı. 

Gökhan Yıldız, Kiler GYO Genel Müdürü oldu!

Kiler GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği kapsamında şirket Genel Müdürlük görevine Gökhan Yıldız atandı.

Yıldız Tilbe Kuşadası'ndan arsa aldı!

Kuşadası'nda bulunan çiftlik evini satmak zorunda kalan Yıldız Tilbe, çok geçmeden aynı bölgeden yeni bir arsa satın aldı. Sevilen şarkıcı Tilbe, 50 zeytin ağacının bulunduğu arazide bu sefer zeytin yetiştirecek.

Yıldızların evleri satışta!

Kovid-19 salgını emlak ve konut sektörünü değiştirdi. Birçok ünlü yıldız evini satıyor. İşte evlerini satan yıldızlar...

Gayrimenkulün yıldızı Bodrum!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, koronavirüsün Bodrum'a olan ilgiyi azaltmadığını belirterek, Bodrum'un gayrimenkul sektöründe yıldız olduğunu dile getirdi. 

İstanbul Yıldız Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Yıldız Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın Resoulı ve Mılad Rasoulı ortaklığında kuruldu.

Özlem Yıldız oğluna arsa aldı!

Sunucu Özlem Yıldız, oğlunun geleceğini güvence altına almak için toprağa yatırım yaparak İstanbul dışında arsa satın aldı.

yıldız gayrimenkul satış direktörü Haberi

yıldız gayrimenkul satış direktörü

 

Akfırat beldesi İstanbul Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen ve en prestijli bölgesi olma yolunda ilerliyor. Formula-1 Pisti ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nın da yer aldığı bölgede her geçen gün yeni bir konup projesi yükseliyor. Bölgenin en prestijli konut projelerinin başında ise Tepeören Villaları geliyor.

Yapımına 2003 yılında başlanan Tepeören Villaları, 101 adet müstakil villadan oluşuyor. Projede 235 300 ve 415 metrekare olmak üzere üç tip villa seçeneği yer alıyor.

Tepeören Villaları'nın satış ve pazarlama faaliyetini yürüten Kozyatağı RE/MAX Yıldız Gayrimenkul Satış Direktörü Gamze...