14 / 05 / 2024

Yıldız Mavitan hırsız

Yıldız Mavitan hırsız

Ege 'nin gözde tatil beldesi Bodrum Torba 'da son 10 günde ünlü simaların yazlık evlerini soyan çetenin son kurbanı 1973 yılının Türkiye güzeli Yıldız Mavitan oldu

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Algur tarafından kuruldu.

Sama Yıldızı Holiday Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sama Yıldızı Holiday Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Basel A.H.R.B ve Waeel Alhossaını ortaklığında kuruldu.

Zeynep Tandoğan: Emlak sektörü Türk yatırımcılar için yıldız olacak!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, konut satışlarında yaşanan dikkat çekici artışın, emlak sektörünün yabancı ve Türk yatırımcılar için yeniden parlayan yıldız olacağını söyledi.

Haydar Ali Yıldız: Taksim Camii büyük bir ihtiyacı karşılayacak!

Taksim Camii projesinde çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Büyük bir gayretle, emekle yapımına devam ediliyor." dedi.

Sancaktepe-Sultanbeyli metrosu yıldırım hızıyla bitirilecek!

AK Parti (İBB) Başkan adayı Yıldırım Türkiye’nin en büyük hastanesinin Sancaktepe’ye yapılacağını ve Sancaktepe-Sultanbeyli metrosu yıldırım hızıyla bitirileceğini müjdeledi...

Yıldız Holding 2 milyar dolarlık gayrimenkulünü satıyor!

Hürriyet gazetesi yazarı Vahap Munyar bugünkü yazısında Yıldız Holding'in ihracata yükleneceğini ve 2 milyar dolarlık gayrimenkul satacağını açıkladı.

Yıldız Ekşioğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldız Ekşioğlu İnşaat Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Türker Karahasan, Yusuf Eren Yıldız ve Hızır Onur Ekşioğlu imzasıyla kuruldu.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi 2017'de tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla sürdürülen Kuzey Yıldızı Külliyesi’nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezlerinden birini inşa ediyoruz" dedi.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla sürdürülen Kuzey Yıldızı Külliyesi’nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezini inşa ediyoruz" dedi.

Sarı Yıldız Yapı Denetim'in proje durdurma işlemi iptal edildi!

Mimar Turgay Üçyıldız tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada Ankara 18. İdare Mahkemesi’nin 09.10.2015 tarih ve E. 2014/1307-K.2015/1103 sayılı kararı ile “dava konusu işlemin iptaline” hükmedildi

Veysel Eroğlu: Yıldırım hızıyla sulama tesisleri yapacağız!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Bu yılı 'sulama yılı' olarak ilan ediyoruz. Mevcut biten tesislerden başlamak üzere, yıldırım hızıyla sulama tesislerini yapacağız" dedi.

Hilton Bursa yeşil yıldız belgesi aldı!

HİLTON Bursa üçüncü yaşını ödüllerle kutluyor. Hilton Bursa çevreye duyarlı ve doğaya dost projeleriyle, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından turizm işletmesi belgeli konaklama tesislerine verilen 'Yeşil Yıldız' belgesini aldı.

Yıldız Mavitan hırsız Haberi

Yıldız Mavitan hırsız


Bodrum Torba'da evlere dadanan bir hırsızlık çetesi tedirginlik yarattı. Son 10 gün içinde önce gazeteci Nebil Özgentürk'ün evine giren hırsızlık çetesi, aynı gecenin sabahı yine Nebil Özgentürk'ün diğer mahallede bulunan abisi Ahmet Özgentürk'ün evine de girdi. Bir gün sonra 1973 Türkiye güzeli, eski milli manken (tv sunucusu Aslı Mavitan'ın annesi) Yıldız Mavitan'ın evine giren kasa hırsızları, dün gece de sanayi mutfağının lider şirketlerinden sayılan Öztiryakiler Firması sahiplerinden Tahsin Öztiryaki'nin evine girip kasayı çaldılar. İftar yemeği için Bodrum'a inen ailenin evde kalan hizmetçisi de, 20 dakikalığına internet kafeye gitti. Döndüğünde kapıyı açık, içeriyi de tarumar buldu. 


YAZLIKÇI NÜFUSA POLİS YETMİYOR 

Polis dedektiflerinin de özellikle altını çizdiği gibi hırsızlar işi tamamen ' uzmanlığa' dökmüş durumda. Yetkili polis amiri, "Gerek Nebil Özgentürk'ün, gerekse Tahsin...