29 / 04 / 2024

Yıldız Mavitan'ın evine hırsız girdi!

Yıldız Mavitan'ın evine hırsız girdi!

Ege 'nin gözde tatil beldesi Bodrum Torba 'da son 10 günde ünlü simaların yazlık evlerini soyan çetenin son kurbanı 1973 yılının Türkiye güzeli Yıldız Mavitan oldu




Bodrum Torba'da evlere dadanan bir hırsızlık çetesi tedirginlik yarattı. Son 10 gün içinde önce gazeteci Nebil Özgentürk'ün evine giren hırsızlık çetesi, aynı gecenin sabahı yine Nebil Özgentürk'ün diğer mahallede bulunan abisi Ahmet Özgentürk'ün evine de girdi. Bir gün sonra 1973 Türkiye güzeli, eski milli manken (tv sunucusu Aslı Mavitan'ın annesi) Yıldız Mavitan'ın evine giren kasa hırsızları, dün gece de sanayi mutfağının lider şirketlerinden sayılan Öztiryakiler Firması sahiplerinden Tahsin Öztiryaki'nin evine girip kasayı çaldılar. İftar yemeği için Bodrum'a inen ailenin evde kalan hizmetçisi de, 20 dakikalığına internet kafeye gitti. Döndüğünde kapıyı açık, içeriyi de tarumar buldu. 


YAZLIKÇI NÜFUSA POLİS YETMİYOR 

Polis dedektiflerinin de özellikle altını çizdiği gibi hırsızlar işi tamamen ' uzmanlığa' dökmüş durumda. Yetkili polis amiri, "Gerek Nebil Özgentürk'ün, gerekse Tahsin Öztiryaki'nin evinde zaten kıymetli sayılacak obje, takı türünden şeyler hiç tutulmazmış. Çalınan kasada ise şirketin Muğla bölgesindeki proje çalışmalarını içeren planlar, manevi değeri yüksek eski aile fotoğrafları bulunuyormuş. 3-4 kişi olduklarını tahmin ettiğimiz çete sadece ağır ve havaleli kasayı sürükleyerek bahçeye çıkarmış, arabalarına yükleyip kaçmış." Olayın duyulmasından sonra Bodrum Emniyeti alarma geçti. Olay Bodrum'un kangrene dönüşen kadro sorununu bir kez daha ortaya koydu. Polis yetkilileri ekiplerin çok yetersiz olduğunu, az sayıda polis ekibinin milyona yakın nüfuslu Bodrum'a yetmediğini belirtti. 


Sabah


Geri Dön