25 / 05 / 2024

Yıldız Oto Sanayi Kooperatifi

Yıldız Oto Sanayi Kooperatifi

Türkiye'nin ilk hurda araç ayıklama tesisi Ankara'da kuruldu. Hedef, günde 500 araç ayıklama kapasitesiyle Avrupa'nın en büyüğü olmak

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gülbahar Yıldız tarafından kuruldu.

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Yıldızören Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızören Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Ören tarafından kuruldu.

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldız tarafından kuruldu.

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Yılmaz ve Levent Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ayhan Yıldız tarafından kuruldu.

Yıldız Malzeme Dekorasyon Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Kuruldu!

Yıldız Malzeme Dekorasyon Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Limited Şirket Maltepe'de  Ali Berk Yıldız tarafından kuruldu!

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldız tarafından kuruldu.

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Boztemur tarafından kuruldu.

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

Büyük Yıldız İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Yıldız İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Saıd Kerassa tarafından kuruldu.

Yıldız Oto Sanayi Kooperatifi Haberi

Yıldız Oto Sanayi Kooperatifi

Turkuvaz Medya Grubu'nun başlattığı 'Hurdayı Yoldan Çekin' adlı sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirilmesi için gerekli olan hurda ayıklama tesisinde büyük bir adım atıldı. Adımı atanlar ise Yıldız Oto Sanayi esnafı. Güçlerini birleştiren esnaflar önce Avrupa'daki örnekleri inceledi sonra da tamamen kendi imkânlarıyla Türkiye'nin ilk ve tek hurda araç ayıklama tesisini Ankara'da kurdu. Yıldız esnafının şimdiki hedefi ise günlük 500 araç ayıklama kapasiteli, Avrupa'nın en büyük hurda işleme tesisini oluşturmak. Projelerini hazırlayan Yıldız esnafı devletten destek bekliyor. Yıldız Oto Sanayi Kooperatifi yeni projeleri için Başbakanlık'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. 


Kooperatif Başkanı Ahmet Karagöz, 2 bin 500 kişilik istihdam yaratacak yeni proje için tek istekleri olduğunu söyledi. Karagöz, "Devlet arsayı TOKİ'ye versin. TOKİ bu tesisi inşa etsin. Biz en az 250 dükkânı bedelinde...