06 / 05 / 2024

Yıldız Zemin iletişim

Yıldız Zemin iletişim

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

İnşaat makineleri, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerinden!

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerini, bişim, savunma ve havacılık, iş ve inşaat makineleri, ilaç ve tıbbı cihazlar ile tarım sektörleri olarak açıkladı... 

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi!

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen proje mimar Brigitte Weber tarafından hazırlanacak.

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim!

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO projesi 40 adet bağımsız birimden meydana geliyor. Ön talep toplanan Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Ege Yıldızı Didim iletişim!

Ege Yıldızı Didim iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ege Yıldızı Didim projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

As-Bel İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yıldız Şubesi açıldı!

As-Bel İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yıldız Şubesi, Alper Şimşek Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi, Ihlamur Yıldız Caddesi'nde açıldı.

Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri iletişim!

Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Büyükyalı İstanbul projesinin ilk etabında 453 adet bağımsız birim satışa çıkarılacak...

Gayrimenkul pazarının yeni yükselen yıldızı: Yakuplu!

İstanbul Avrupa yakasının önemli gelişim bölgesi Beylikdüzü’ nün sahilde yükselen değeri YAKUPLU ‘ nun yıldızı parlıyor...

Beylikdüzü Kalekent iletişim bilgileri!

Toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Kalekent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 07 olarak belirlendi.

Yıldız Gelişim Atölyesi Arge Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Gelişim Atölyesi Arge Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa İçen tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Temmuz 2015 tarihinde Esenler'de kuruldu.

Akiş GYO, Yıldız Holding'in elindeki Saf GYO hisseleri için görüşüyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yıldız Holding AŞ., Murat ÜLKER, Ahsen ÖZOKUR ve Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı'nın SAF GYO'daki hisseleri için görüşmelere başlayacağını KAP'a bildirdi

Beylikdüzü Kalekent iletişim!

Beylikdüzü Kalekent iletişim için 444 38 07 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. İlk etap teslimleri bu yıl eylül ayında yapılacak olan projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Mustafa Yıldız: Mera arazilerinin konuta açılması büyük bir hata!

Türk Veteriner Hekimler Birliği Sakarya Veteriner Odası Başkanı Mustafa yıldız, hayvancılıkta hayati öneme sahip olan meraların yerleşim alanı ve sanayiye tahsis edilmesinin vahim bir hata olduğunu söyledi.

Yıldız Zemin iletişim Haberi

Yıldız Zemin iletişim

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü zemin etüdü, her türlü arazi ölçümü, her türlü sondaj işlemlerini ve raporlamalarını yapmak, yaptırmak her türlü iksa, fore kazık, mini kazık, taşkolon enjeksiyon v.b. alt yapı işlemlerinin müteahhitlik, taşeronluk, mühendislik, mimarlık ve müşavirlik hizmetlerini yapmak yaptırmak rapor ve projelerini tanzim etmek, tanzim ettirmek 2- Yurt içinde ve yurt dışında her çeşit serbest harita kadastro mühendislik hizmetleri ve halihazır harita müteahhitlik hizmetleri yapmak, imar uygulamaları, arazi toplulaştırma ve düzenlemeleri...