16 / 05 / 2024

Yıldızel konumu

Yıldızel konumu

Yıldızel Satış Pazarlama Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Ömer Tolga Yıldız tarafından 100 bin TL sermaye 3 Haziran' da ile Kartal Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

A101'den Haftanın Yıldızları Kataloğu! 2 Şubat 2024'te seçili ürünlerde güzel fırsatlar...

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan A101 Haftanın Yıldızları katalog listeleri internet sayfasından yayımlandı. 2 Şubat'ta A101'de birbirinden cazip indirimli ve ürünler bulunuyor.

Karaca’dan 50. Kuruluş yıldönümüne özel dev kampanya! Eylül sonuna kadar ikinci ürüne yüzde 50 indirim!

Ev tekstili, küçük ev aletleri, sofra ve mutfak gibi çeşitli kategorilerde ürünler üreten Karaca, 50.yaşını kutluyor. Şirket, kuruluş yıldönümüne özel büyük bir indirim kampanyasını duyurdu.

Jeep Compass 80. Yıldönümüne özel yeniden tasarlandı! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Jeep Yeni Compass modelinin 80. Yıldönümüne özel fiyat listesini güncelledi. Peki Jeep Compass modelinin fiyat listesi nasıl? SUV modeli otomobil arayışında olanlar, bu otomobile bayılacaksınız. İşte otomobilin özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Özlem Yıldız Kütahya Sanayi Bölgesi'nden arsa aldı!

Güzel sunucu Özlem Yıldız, oğlu Demir'in geleceği için yatırım danışmanı Mert Başaran ile Kütahya'da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi çevresinde arsa aldı.

ANKAmall'da 20'nci yıla özel ev ve araba hediyesi!

20 yıldır Ankara’da alışverişin kalbi, aynı zamanda sosyal hayatın da merkezi olarak görülen ANKAmall, 20'nci yılına özel ev ve araba hediye ediyor.

Yıldıray Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldıray Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Yıldıray Tutpınar tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün yıldızları ödül gecesinde buluştu!

Emlak sektörünün Antalya’da uzun yıllardır lokomotifi konumunda olan Realty World Riba Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık markası 2018'in yıldızlarına ödüllerini Akra Otel’de gerçekleştirilen özel bir davetle verdi.

MESA'dan 50'inci yıla özel kampanya!

MESA, güncel 7 projesini kapsayan 50’nci kuruluş yıldönümüne özel kampanya başlattı. MESA’nın 50. Yıl kampanyası, biri Ankara’da altısı ise İstanbul’da bulunan birbirinden seçkin projelerde, cazip avantajlarla konut sahibi olma fırsatı sunuyor.

Binali Yıldırım: İlk iş, metro Sancaktepe'ye geliyor!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İlk iş, metro Sancaktepe'ye geliyor. Daha sonra Sultanbeyli'de. Sancektepe için bir güzel projemiz daha var. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bir şubesini de Sancaktepe'ye kuruyoruz" dedi...

Binali Yıldırım: Özel imar tadilatı şehre ihanettir!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Kişilere özel imar tadilatı şehre ihanettir. Şahsa özel sipariş üzerine imar planı benden geçmez'' diye konuştu. 

Binali Yıldırım: İstanbul'a çok güzel müjdelerimiz var!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "18'inden sonra, belirli bir takvime göre biz projelerimizi açıklayacağız, İstanbul'a çok güzel müjdelerimiz var." dedi.

Tarihi Ortaköy Yetimhanesi özel okula dönüşüyor!

İstanbul’un Beşiktaş ilçesindeki Yıldız Mahallesi’ndeki tarihi Ortaköy Yetimhanesi özel okula dönüşecek. Tartışmalı plan teklifi İmar Komisyonu’ndan geçti.

Binali Yıldırım: Faizleri aşağıya indireceğiz!

Anadolu Ajansı Editör Masası Özel'e konuk olan Başbakan Binali Yıldırım, "Faizleri aşağıya indirmek, enflasyonu aşağıya çekmek ana önceliklerin başında geliyor." dedi..

Yıldızel konumu Haberi

Yıldızel konumu
Yıldızel Satış Pazarlama Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Ömer Tolga Yıldız tarafından 100 bin TL sermaye 3 Haziran' da ile Kartal Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Yıldızel Satış Pazarlama Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Limited Şirketi iş konusu; Hertürlü inşaat yapı malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik, pvc mamulleri, ağaç mamülleri, kertse,  tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemeleri toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak. Her nevi inşaat ve  nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. Her türlü nalburiye işleri yapmak. Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç,...