21 / 05 / 2024

Yıldızevler Konutları başvuru şartları 2017

Yıldızevler Konutları başvuru şartları 2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi garantörlüğünde hayata geçirilecek olan Yıldızevler Konutları için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ 50 bin konut Sivas Yıldızeli son başvuru tarihi!

TOKİ 50 bin konut Sivas Yıldızeli son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Kahramanmaraş Yıldızevler Konutları'nın kuraları çekildi!

Yıldızevler Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilecek olan Yıldızevler Toplu Konutları'nın kura çekilişi noter huzurunda gerçekleşti.

Kahramanmaraş Yıldızevler Konutları'nda başvurular başladı!

Yıldızevler Konutları Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından dar gelirliler hayata geçiriliyor. Başvuruların bugün başladığı Yıldızevler Konutları'nda toplam 684 daire yer alıyor.

Kahramanmaraş Yıldızevler Konutları için başvurular başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi garantörlüğünde hayata geçirilecek olan Yıldızevler Konutları için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Kocasinan Yıldızevler'e yeni park!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ‘Daha Yeşil Kocasinan’ için yapılan çalışmalar çerçevesinde, Yıldızevler Mahallesi’nde devam eden park yapım çalışmalarını inceledi

Didim Ege Yıldızı Konutları fiyatlar!

Didim Ege Yıldızı Konutları fiyatları 170 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Didim Ege Yıldızı projesi önümüzdeki yıl teslim ediliyor...

TOKİ Kırşehir Kaman Konutları başvuru!

TOKİ Kırşehir Kaman Konutları başvuru işlemleri devam ediyor. Projede 67 adet konut satışa çıkarıldı.

Konya Hüyük TOKİ Konutları başvuru!

Konya Hüyük TOKİ Konutları başvuru işlemleri 25 Temmuz'da başladı ve devam ediyor. Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Ankara Yapracık Konutları başvuru!

120 aya kadar vade sağlanan projede daireler açık satış yöntemiyle satılacak. İşte TOKİ Ankara Yapracık Konutları başvuru detayları...

Konya Yalıhüyük TOKİ Konutları başvuru!

Konya Yalıhüyük TOKİ Konutları başvuru işlemleri 30 Eylül 2016 tarihine kadar devam ediyor. Projede 129 adet daire bulunuyor.

Yalıhüyük TOKİ Konutları başvuru işlemleri!

Yalıhüyük TOKİ Konutları başvuru işlemleri 30 Eylül tarihine kadar uzatıldı. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Yalıhüyük Konutları başvuru!

TOKİ Yalıhüyük Konutları başvuru işlemleri 30 Eylül tarihine kadar uzatıldı. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Konya Hüyük TOKİ Konutları başvuru işlemleri!

Konya Hüyük TOKİ Konutları başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Projede taksitler 299 liradan başlıyor.

Yıldızevler Konutları başvuru şartları 2017 Haberi

Yıldızevler Konutları başvuru şartları 2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi garantörlüğünde hayata geçirilecek olan Yıldızevler Konutları için bir basın toplantısı düzenlendi.

Kültürpark Konferans Salonu’nda yapılan basın toplantısına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Yıldızevler Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Akif Kahveci ile kooperatif üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Basın toplantısında açıklamalar yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “ Bu proje kar marjı olmadan direk olarak maliyetine ucuz arsa üretilerek yapılan bir çalışma. 700’e yakın bir daire sayısı var. Teknik bilgileri kooperatif başkanı arkadaşımız açıklayacak. İnşallah Kahramanmaraş’ta ev alması hayal olan, ev alma imkânı olmayan vatandaşlarımızın ev sahibi olması için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak garantörlük vazifesinde bulunarak, bu tür kooperatifleri destekleyerek vatandaşımızın ucuz ev almasını sağlamak amacındayız. Yakında TOKİ ile de ortak...