03 / 05 / 2024

Yıldızkar İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yıldızkar İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yıldızkar İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cafer Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de Kartal, Atalar Mahallesi, Çanakkale Caddesi, Uğurlu Sokak'ta kuruldu

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Kzb Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kzb Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kzb Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Büyükçekmece'de yapıldı.

Tuncer İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tuncer İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tuncer İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Mesi Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesi Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Mehmet Yıldırım ve Sidar Karadağ ortaklığında kuruldu.

Mass Group Yapı İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mass Group Yapı İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mass Group Yapı İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Nazım İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Nazım İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Suadiye Şubesi bugün Kadıköy'de 113 bin 658 TL sermaye bedeli ile Şennur Ekşi tarafından açıldı.

Barka Proje Yönetimi Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barka Proje Yönetimi Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Çağalayan tarafından kuruldu.

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 771 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Turanlı tarafından açıldı.

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi açıldı!

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şenyurt tarafından açıldı.

Dnz Telekomünikasyon Lojistik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Dnz Telekomünikasyon Lojistik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sebat Deniz ve Hikmet Deniz ortaklığında açıldı.

Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kartal’da yapıldı.

Yıldızkar İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yıldızkar İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yıldızkar İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cafer Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de kuruldu. 


Yıldızkar İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Yıldızkar İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Atalar Mahallesi, Çanakkale Caddesi, Uğurlu Sokak,...