28 / 04 / 2024

YıldızPark Modern daire tipleri

YıldızPark Modern daire tipleri

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen YıldızPark Modern projesinde toplam 397 adet konutla yükseliyor. "YıldızPark Modern' de yüzde 1 peşin, baharda taşın" kampanyasıyla yola çıkan projedeb yaşam başlıyor.

Yıldız Park Modern Konutları'nda 2+1'ler 487 bin TL'ye!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından İstanbul Caddesi üzerinde inşa edilen Yıldız Park Modern Konutları'nda son daireler satışta. 1+1'lerin satıldığı projede 2+1 dairelerin fiyatları 487 bin TL'den başlıyor.

Yıldız Park Ankara daire fiyatları!

Toplam 181 daire 7 ticaret alanından meydana gelen Yıldız Park projesi Yıldız Park İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Yıldız Park Ankara daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor

Bursa Yıldırım'a modern pazar yerleri!

Yıldırım Belediyesi, ilçede modern ve hijyenik pazar yerleri inşa ediyor. Hayata geçirilen pazar yerleri Yıldırım’da alışverişte kalite standartlarını üst noktaya çıkaracak.

Sinpaş Bursa Modern, şehrin yatırım yıldızı oldu!

Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirilen Bursa Modern, 5 yıldızlı tatil köyü konforunda, avantajlı ödeme planlarıyla keyifli bir yaşam vadediyor.

Akbük Ege Yıldızı Didim daire fiyatları!

Akbük Ege Yıldızı Didim daire fiyatları 170 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ege Yıldızı Didim projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Bursa Yıldırım'a modern köprü!

Yıldırım’ın çehresini değiştirecek projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Modern mimariye sahip olan köprümüz engelli kardeşlerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımızın günlük hayatlarını kolaylaştıracak” dedi.

Ege Yıldızı Didim Evleri daire fiyatları!

Ege Yıldızı Didim Evleri daire fiyatları 2+1'lerde 52 bin Euro'dan başlıyor. Ege Yıldızı Didim projesi toplam 670 konuttan oluşuyor...

Yıldız Park Modern satış fiyatları!

Yıldız Park Modern satış fiyatları 2+1'lerde 440 bin liradan başlayarak değişiyor. Hemen teslim edilen Yıldız Park Modern Evleri'nde banka kredili ödemeler yapılıyor...

Gaziosmanpaşa Yıldızpark Modern'de son daireler!

Gaziosmanpaşa ve Eyüp ilçelerinin kesiştiği İstanbul Caddesi üzerinde , Avrupa'nın en büyük eğlence ve alış veriş merkezi olan Vialand'ın hemen yanı başında yer alan projede yaşam başladı.

YıldızPark Modern'de yaşam başladı!

Gaziosmanpaşa ve Eyüp ilçelerinin kesiştiği İstanbul Caddesi üzerinde , Avrupa'nın en büyük eğlence ve alış veriş merkezi olan Vialand'ın hemen yanı başında yer alan projede yaşam başladı.

Ekşioğlu Beşyıldız Çekmeköy Mira satılık daire!

Ekşioğlu Beşyıldız Çekmeköy Mira satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1 dublekse kadar farklı seçenekler yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje Boğaziçi Köprüsü'ne 12 dakika yakınlıkta bulunuyor.

YıldızPark Modern'de daireler Nisan'da teslim!

Gaziosmanpaşa ve Eyüp ilçelerinin kesiştiği İstanbul Caddesi üzerinde , Avrupa'nın en büyük eğlence ve alış veriş merkezi olan Vialand'ın hemen yanı başında yer alan projede daire teslimleri Nisan ayının son haftasında başlıyor.

Erzurum Bulutlar Yıldızkent 3. etap daire fiyatları!

Bulutlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Erzurum Bulutlar Yıldızkent 3. etap projesinde inşaat çalışmaları Mart ayında başlayacak. Erzurum Bulutlar Yıldızkent 3. etap daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

YıldızPark Modern daire tipleri Haberi

YıldızPark Modern daire tipleri

YıldızPark Modern İstanbul  Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa'da bulunuyor. Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı imzası taşıyan proje toplam 397 adet konuttan oluşuyor. 


YıldızPark Modern Taksim ve Beşiktaşa 10 dakika,  Eminönü'ne 12 kilometre, Eyüp'e 2 kilometre, TEM'e 4 kilometre, Bakırköy'e 20 kilometre, Atatürk Havaalanı'na 24 kilometre, E- 5'e 5 kilometre, Fatih'e 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.


YıldızPark Modern  projesinde  daireler 2+1, 3+1 şekilnde tasarlandı. 2+1'ler brüt alanları 120 bin metrekare, 3+1'ler 150 bin metrekare olarak dizayn edildi. 


"YıldızPark Modern' de yüzde 1 peşin, baharda taşın" sloganıyla yola çıkan projede yaşam başlıyor. Son kalan dairelerde yeni kampanya ise yüzde 1 peşinatla baharda daire teslimleri sağlanıyor. Ayrıca kampanya dahilinde yüzde 1 KDV avantajı devam ediyor.


Yıldız Park Modern İletişim:

Telefon: 0212 616 55 32 / 34 

Web Adresi: