28 / 04 / 2024

yıldızpark modern teslimler

yıldızpark modern teslimler

Yatırımcıların ve ev sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgi gösterdiği Yıldızpark Modern'de 940 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olma şansınız devam ediyor. Ayrıca Projede K.D.V oranı yüzde 1 ..

YıldızPark Modern'de 115 bin 289 TL'ye! 875 TL taksitle!

Gaziosmanpaşa'da yer alan YıldızPark Modern'de daire fiyatları 115 bin 289 TL'den başlıyor. YıldızPark Modern'de teslimlerim 2014 yılının ikinci yarısında yapılması hedefleniyor...

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

Yıldırım Palace satışta! Teslimler aralık 2024'te!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Palace konut projesi satışa çıktı. Peki, Yıldırım Palace konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Bursa Yıldırım'a modern sağlık merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım 15 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Büyükyalı İstanbul'da teslimler 2019'da!

Büyükyalı İstanbul'da teslimler 2019'da gerçekleştirilecek. Projede bugüne kadar satışa çıkarılmayan özel daireler, “Yıldızlı Evler” olarak bugün görücüye çıktı.

Kentsel dönüşüm Bursa Yıldırım'a değer katıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, özgün mimariye sahip modern pazar yerleri ile vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Ali Yıldırım Balıkesir'deki çiftliğini satmaktan vazgeçti!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım 2014'te Balıkesir'de 4 bin 500 büyük başlık hayvan çiftliği kurmuştu. Modern devasa çiftlik için o dönem için 60 milyon dolar yatırım yapıldığı açıklanmıştı.

Yıldırım Kule çalışma hayatına yeni bir soluk getiriyor!

Ankara’nın prestijli projesi Yıldırım Kule, çalışma hayatınıza yeni bir soluk getiriyor.  Yaşam standardınızı yükselten proje özgün tasarımı ve modern mimarisi ile fark yaratıyor.

Bursa Yıldırım'a modern spor tesisi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım bölgesi için yaptırdığı Artvin Kafkasspor Spor Tesisleri ve yönetim binası açıldı.

Yıldırım yeni imar yollarıyla değerleniyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçeyi yeni ve modern bir görüntüye kavuşturmak amacıyla devam ettirdiği kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra kentte yeni imar yolları da açıyor.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

İlçeyi modern ve yaşanabilir şehir konumuna getirmek hedefiyle altyapı çalışmalarında hız kesmeyen Bursa’nın Yıldırım Belediyesi, yeni imar yollarını Yıldırım’a kazandırıyor.

Yıldız Park Modern Konutları'nda 2+1'ler 487 bin TL'ye!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından İstanbul Caddesi üzerinde inşa edilen Yıldız Park Modern Konutları'nda son daireler satışta. 1+1'lerin satıldığı projede 2+1 dairelerin fiyatları 487 bin TL'den başlıyor.

Yıldız Park Altındağ fiyatları!

Yıldız Park Altındağ fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Yıldız Park Evleri'nde teslimler Mayıs 2019'da yapılıyor...

yıldızpark modern teslimler Haberi

yıldızpark modern teslimler


Yıldızpark Modern, ailece keyif alacağınız, benzer projelerden farklı olarak bulunduğu konumu ve fiyat avantajları ile yeni sahiplerini bekliyor.



 YıldızPark Modern'de Vialand'a Komşu Olacaksınız


İstanbul'un en merkezi noktalarından birinde yer alan proje, Gaziosmanpaşa ve Eyüp ilçelerinin kesiştiği İstanbul Cad. üzerinde , Türkiye'nin en büyük eğlence ve alış veriş merkezi olarak Nisan ayı'nda faaliyete geçecek olan Vialand'ın hemen yanı başında yer alacak. 


Bayraktar Grup, Avrupa Yapı, Dasis Yapı ve Erkay Grup'un oluşturduğu Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı bünyesinde geliştirilen proje'de toplam 399 adet daire yer almakta. 


Her daireye 1 adet kapalı otopark, 24 saat güvenlik, fitness center , sauna ve vitamin bardan oluşan sosyal aktivite merkezi ve 1 adet yüzme havuzu yer almaktadır.


 Projede 1+1 68m2 daireler: 130.516 TL'den , 2+1 120m2 daireler: 223.803 TL'den, 3+1 150m2 daireler:...