14 / 05 / 2024

Yıldıztepe mahalleleri

Yıldıztepe mahalleleri

Ali Ersoy ve Yıldıztepe mahallelerinin birleştiği noktaya yapılan 30 bin metrekarelik Yıldız Parkı geniş katılımlı bir törenle açıldı

Bursa Yıldıztepe Kültür Merkezi 10 yıllığına kiralanacak!

Bursa'daki Yıldıztepe Kültür Merkezi 96 milyon TL bedelle 10 yıllığına kiraya verilecek. İşte detaylar...

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Bağcılar Yıldıztepe semt havuzunun inşaatı tamamlandı!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, temeli 4 ay önce atılan Yıldıztepe semt havuzunun yılbaşında hizmete gireceğini müjdeledi.

Yıldırım kentsel dönüşümle değerleniyor!

Bursa Yıldırım'da Ertuğrulgazi ve Kaplıkaya mahalleleri için hazırlanan kentsel dönüşüm projesiyle Yıldırım’ın değeri, yapılacak kaliteli yaşam merkezleriyle daha da artacak.

Bursa Yıldırım kentsel dönüşümle yenileniyor!

Yıldırım Belediyesi, Ertuğrulgazi ve Kaplıkaya mahalleleri için hazırladığı proje ile bölgenin çehresinde önemli bir değişim yapmayı planlıyor.

Yenisahra 5 yıldır kentsel dönüşüm bekliyor!

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri'nde 5 yıldır kentsel dönüşüm bekleniyor. İmar planları beklenen mahallelerde kentsel dönüşüm ne durumda?

Yıldırım 152 Evler ve Beyazıt mahalleleri dönüşüyor!

Yıldırım'ın 152 Evler ve Beyazıt mahallelerinde hayata geçilecek olan kentsel dönüşüm projeleriyle bölgeye depreme dayanıklı yapılar inşa edilecek.

Çankırı Yıldıztepe'ye yeni yatırımlar geliyor!

Çankırı Valisi Mesut Köse, vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirtti. Köse, "Yıldıztepe Kayak Merkezini kış turizminde cazibe merkezi haline getirmek için çalışmalar yapıyoruz." dedi.

Mudanya Yıldıztepe 1 yılda bitirilecek!

MUDANYA'YA vizyon katacak olan projeler arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nin temeli atıldı.

Mudanya Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atılıyor!

Bursa'da Mudanya'nın vizyonunu değiştirecek olan projeler arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nde temeller atılıyor.

Göztepe Stadı projesini Binali Yıldırım açıklayacak!

15 Ekim Cumartesi günü Dokuz Eylül Üniversitesi akademik yılı açılış törenine katılacak olan Başbakan Binali Yıldırım, cumartesi günü geleceği İzmir'de Göztepe Stadı projesini açıklayacak.

Malatya Yıldıztepe Mahallesi'nin yolları asfaltlanıyor!

Battalgazi Belediyesi tarafından Yıldıztepe Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması yapıldı. Yıldıztepe Mahalle Muhtarı Bayram Alışık, mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti.

İstanbul'a 5 yıldızlı kamu hastaneleri geliyor!

İstanbul Valiliği tarafından 2014 yılında yeniden inşasına başlanan ve 5 yıldızlı otel konforunda olması planlanan Okmeydanı, Göztepe ve Kartal eğitim ve araştırma hastanelerinin yapımlarına tüm hızla devam ediliyor.

Yıldıztepe mahalleleri Haberi

Yıldıztepe mahalleleri

Göreve geldiği günden itibaren yemyeşil bir Altındağ için çalışan Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye tam 38 dev park kazandırdı. Ali Ersoy ve Yıldıztepe mahallelerinin birleştiği alana yapılan 30 bin metrekare büyüklüğündeki Yıldız Parkı ise bu zincirin son halkası oldu. Yıldız Parkı coşku dolu bir törenle açıldı. Açılış törenine TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek, AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı ile çok sayıda vatandaş katıldı. 


ÇİÇEK'TEN TEŞEKKÜR 

TBMM eski Başkanı Çiçek, "Ankara'nın özü Altındağ'dır. Altındağ, Ankara'nın esas ilçesidir" dedi. Belediye Başkanı Tiryaki'ye övgüler yağdıran Çiçek, Altındağ'ın yaşanabilir bir ilçe haline gelmesinde Tiryaki'nin büyük emeği olduğunu ifade etti. Çiçek "Kendisine teşekkür ediyorum. Fakat bu teşekkür sıradan, nezaket icabı edilen bir teşekkür değil... En kalbi duygularımla, içimden gelerek ettiğim bir teşekkürdür" dedi....