14 / 05 / 2024

Yıler Madencilik İnşaat iletişim

Yıler Madencilik İnşaat iletişim

Yıler Madencilik İnşaat Nakliye Metal Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ersin Yıldırım tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Arslan, Süleyman Arslan ve Yılmaz Arslan ortaklığında kuruldu.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Şen Aras Yapı Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şen Aras Yapı Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 10.000,00 TL sermeye bedeli ile Doğan Şen tarafından kuruldu.

Kale Granit Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Granit Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Gür, Hatim Yıldırım ve Mohammed İbrahimoğlu ortaklığında kuruldu.

Glow Madencilik İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glow Madencilik İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yıldız tarafından kuruldu.

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halük Kayım tarafından kuruldu.

Gravel Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gravel Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Yüzyıl Madencilik İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzyıl Madencilik İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de İlhan Albayrak tarafından kuruldu.

Beyaz Piramitler Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyaz Piramitler Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Yiğit Oğuzhan Civelek tarafından kuruldu.

Dilsoy Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dilsoy Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Feza Arslan tarafından kuruldu.

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuri Erol Ve Sıddık Erol tarafından kuruldu.

Düşler Yapı İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düşler Yapı İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Galip Kızılarslan tarafından kuruldu.

Yıler Madencilik İnşaat iletişim Haberi

Yıler Madencilik İnşaat iletişim

Yıler Madencilik İnşaat Nakliye Metal Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ersin Yıldırım tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu. 


Yıler Madencilik İnşaat Nakliye Metal Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İlgili mevzuata riayet etmek kaydı ile her türlü madenlerin çıkartılması işlenmesi ile alım ve satımını yapmak. 2- Maden ocakları açmak ve işletmek. 3- Her türlü arsa, arazi üzerine konut, ticari işyerleri, tatil köyleri, çiftlik evleri inşaa etmek bunları almak ve satmak. 4- Her türlü inşaat malzemelerinin alım ve satımını yapmak. 5- Her türlü inşaat işlerinde kullanılan ısıtma, soğutma sistemleri ve yalıtım malzemelerinin alım ve satımını yapmak. 6- Her türlü inşaat, peyzaj, tamirat, tadilat ve onarım işleri yapmak. 7- Her türlü inşaat hafriyatını...