28 / 04 / 2024

Yıler Madencilik İnşaat Nakliye Metal Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıler Madencilik İnşaat Nakliye Metal Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıler Madencilik İnşaat Nakliye Metal Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ersin Yıldırım tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.



Yıler Madencilik İnşaat Nakliye Metal Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ersin Yıldırım tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu. 


Yıler Madencilik İnşaat Nakliye Metal Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İlgili mevzuata riayet etmek kaydı ile her türlü madenlerin çıkartılması işlenmesi ile alım ve satımını yapmak. 2- Maden ocakları açmak ve işletmek. 3- Her türlü arsa, arazi üzerine konut, ticari işyerleri, tatil köyleri, çiftlik evleri inşaa etmek bunları almak ve satmak. 4- Her türlü inşaat malzemelerinin alım ve satımını yapmak. 5- Her türlü inşaat işlerinde kullanılan ısıtma, soğutma sistemleri ve yalıtım malzemelerinin alım ve satımını yapmak. 6- Her türlü inşaat, peyzaj, tamirat, tadilat ve onarım işleri yapmak. 7- Her türlü inşaat hafriyatını ve yıkım işlerini yapmak. 8- Karayolu ile yük, eşya ve hafriyat taşımacılığı yapmak. 9- Kara, Hava, deniz ve demiryolları ile yük eşya taşımacılığı işleri organizatörlüğü, komisyonculuğu ve acentalığı işlerini yapmak. 10-Her türlü metal ürünlerinin alım ve satımını yapmak. 11-Konusu ile ilgili olarak imalat ve üretim yapmak. 12-Yürürlükteki mevzuata riayet etmek kaydı ile her türlü malın ithalatı, ihracatı ve dahili ticaretini yapmak.  



Geri Dön