22 / 05 / 2024

Yılın Altyapı Anlaşması

Yılın Altyapı Anlaşması

Medine Havalimanı projesi, Project Finance International (PFI) tarafından Ortadoğu ve Afrika'da ''Yılın Altyapı Anlaşması'' seçildi

'Şu anda dolarda boğa trendiyle uğraşması çok zor' diyen uzmanlar açıkladı! Dolar son bir yılın rekorunu kırmaya geliyor

Dolar/TL kuru ABD faiz oranlarının daha uzun süre yüksek kalacağına dair beklentilerin yükselmesi ile son bir yılın en iyi çıkışına hazırlanıyor.

Hatice Kolçak: Kuru tutarak enflasyonun yıl sonu hedefine ulaşması mümkün mü? İşte hayaller ve gerçekler...

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan bugün 2024 yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı. Beklentiyi değiştirmeyen Karahan mücadeleye devam edeceklerini açıkladı. Açıklamanın ardından Hatice Kolçak Kuru tutarak enflasyonun yıl sonu hedefine ulaşmasının mümkün olup olmayacağını sordu.

Otokar’dan Çekya’ya yılın en büyük otobüs ihracatı

Türkiye’nin lider otobüs markası Otokar, 2022 yılının en büyük otobüs ihracatı anlaşmalarından birini Çekya ile gerçekleştirdi. Otokar, Doruk otobüsleri için Usti bölgesinden 90 adetlik sipariş aldı. Sözleşme yaklaşık 14 milyon Euro tutarında.

Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupe'ye yılın tasarımı ödülü! İşte arabanın 9 Haziran fiyat listesi

BMW'nin baştan aşağıya yenilenen dört kapılı coupe modeli Yeni BMW 420i Gran Coupe, "Türkiye’de Yılın Otomobili" yarışmasında bu yıl ikinci defa verilen "Yılın Tasarımı" ödülünü kazandı. İşte BMW 420i Gran Coupe'nin özellikleri ve fiyat listesi...

İkitelli Şehir Hastanesi yılın PPP Anlaşması seçildi!

Rönesans Sağlık Yatırım’ın Japon Sojitz ortaklığı ile Kamu Özel İşbirliği modeli kapsamında inşa ettiği İkitelli Şehir Hastanesi, 163 milyar JPY tutarındaki finansal kapanışıyla Avrupa’da “Yılın PPP Anlaşması” seçildi.

Sur Yapı Katar'dan 100'ün üzerinde ön talep anlaşmasıyla döndü!

Doha'daki Expo Turkey by Qatar Fuarı'na 13 projeyle katılan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, açıklamalarda bulundu. Elmas, 100'ün üzerinde ön talep anlaşması yaptıklarını açıkladı.

Galatasaray, Nef ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Kulübü, futbol takımının forma göğüs reklamı için gayrimenkul markası Nef ile 31 milyon lirası garanti olmak üzere toplam 52,5 milyon lira tutarındaki 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Manisa 75. Yıl'ın altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 75. Yıl Mahallesi’nin eskiyen alt yapısını komple yeniliyor. MASKİ’nin hazırladığı proje sayesinde mahallenin 30 yıllık içme suyu yarasına neşter vuruluyor.

Yılın en iyi stadyumlarından biri Konya Torku Arena!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Torku Arena, Stadiony.net ve StadiumDB.com siteleri tarafından uluslararası düzeyde her yıl düzenlenen Yılın En İyi Stadyumları Yarışması'nda ilk 5'e girdi.

2014 Yılının En İyi Stadyumları yarışmasına Türkiye'den 2 aday!

Konya’da inşa edilen 42 bin kişilik Torku Arena Stadı ile İstanbul’daki Başakşehir Fatih Terim Stadyumu, “Yılın En İyi Stadyumları” yarışmasına aday gösterildi. İki stat, 20 ülkeden 32 stadyum ile yarışmada Türkiye’yi temsil ediyor.

Sinpaş 2015 yılı için anlaştığı değerleme firmalarını yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre konut projelerinde Sinpaş 2015 yılı için anlaştığı değerleme firmalarını yayınladı.

Makbule Yönel Maya: Konut sektörü yılın son çeyreğinde hareketlenecek!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya konuşmasında 2014 yılının son çeyreği hem konut satışlarında hem de ipotekli satışlarda en hareketli dönem olacak, dedi...

Hilton Garden İnn İzmir 2015 yılının ikinci yarısında hizmete açılacak!

35 milyon dolarlık yatırımla tamamlanacak Hilton Garden İnn otelde 9'u süit, 195 oda bulunacak. Ayrıca toplantı salonları, 250 kişilik restoranı ve Körfez manzaralı barıyla otelin 2015 yılının ikinci yarısında kapılarını açması planlanıyor...

Yılın Altyapı Anlaşması Haberi

Yılın Altyapı Anlaşması

TAV açıklamasına göre, TAV Havalimanları'nın konsorsiyum ortaklarıyla birlikte imza attığı projenin ödülü, Londra'da düzenlenen törende Suudi Arabistan Sivil Havacılık Otoritesi (GACA) İş Geliştirme ve Gayrimenkul Yöneticisi, aynı zamanda proje takım lideri Alaa Al Samman ile TAV Havalimanları Körfez Ülkeleri Direktörü Waleed Yousef'e takdim edildi. 

     Açıklamada görüşlerine yer verilen TAV Havalimanları Körfez Ülkeleri Direktörü Dr. Waleed Youssef, ''Uluslararası finans topluluğu tarafından verilen bu ödülü almaktan gurur duyuyoruz. TAV Havalimanları olarak, sektörün en iyi uygulamalarını ve farklı yolcu ihtiyaçlarını karşılayacak yaratıcı çözümleri hayata geçirmek üzere 7/24 çalışıyoruz. Havalimanı yapımı, tasarımı, işletmesi konusunda olduğu gibi proje finansmanı alanında da sahip olduğumuz deneyimle Türkiye'de doğan bir marka olarak sektörün küresel liderleri arasında yer alıyoruz. Ortaklarımızla birlikte, sahip olduğumuz bilgi birikimini Medine Havalimanı'na...