19 / 05 / 2024

yılın markası ödülü

yılın markası ödülü

Ekovitrin Dergisi’nin bu yıl 11.’sini düzenlediği 'Yılın Starları' ödülleri, Pendik Green Park Hotel'de gerçekleştirilerek Merinos Halı2ya yılın markası ödülünü verdi

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Halk oyları ile belirlenen ve bu sene 10’uncusu düzenlenen “The ONE Awards”te ‘Yılın En İtibarlı Markası’ ödülü; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da DAP Yapı’nın oldu. 

İngiliz sterlini dibi gördü! Son yılların en düşük seviyesinde

İngiliz sterlini, dolar karşısında son 37 yılın düşük seviyesine geriledi.

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Beykoz-Riva'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen projede satışlar başladı.

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi projesi hakkında detaylar henüz tam olarak netleşmedi. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek projede ön talepler toplanıyor.

Burak Yılmaz'ın Acarkent'teki ultra lüks evi!

Trabzonspor'un milli forveti Burak Yılmaz, Acarkent'te villa satın aldı. Yılmaz'ın evinde dört oturma odası, altı yatak odası bulunuyor...

Yılın İnşaat Markası ödülü Ceylan İnşaat’a verildi!

Ceylan İnşaat Yılın İnşaat Markası ödülünün sahibi oldu. Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sona erdi. İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan 1’inci Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sonucu ödül sahipleri belli oldu.

Ceylan İnşaat ‘Yılın Kurumsal Şirketi’ ödülünün sahibi oldu!

Ceylan İnşaat, Altın Badem Ödülleri’nden ‘Yılın Kurumsal Markası’ ödülüne layık görüldü. Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, "Türkiye’nin en güzel beldelerinden biri olan Datça’da bu ödülü almaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Başıbüyük'ün deprem dönüşümüne ihtiyacı var!

Bşabakan Binali Yıldırım, "Başıbüyük deprem mıntıkasına yakın bölgeler içinde yer alıyor. Dolayısıyla burada sizlerin beklentisini, hakkını, hukukunu düşünerek bir deprem dönüşümü ihtiyacı var. İşte yapılan imar çalışmalarının amacı da zaten buna yönelik. " dedi.

Ytong, Yüzyılın Markası seçildi!

Ytong, Yüzyılın Markası seçildi. Ytong, 250 Alman markası arasından, başta ısı yalıtım performansı, hafifliği, güvenli ve yenilikçi yapılaşmaya sağladığı katkılar sebebiyle ödüle layık görüldü.

Hilti bu yıl ilk kez kendi fuarını düzenledi!

İnovatif jenerik markası Hilti bu yıl ilk kez kendi fuarını düzenleyerek, 2015 yılında Türkiye pazarına sunduğu yeni ve mevcut ürünlerini sergiledi. Fuarda müşteriler yetkililerden bilgi edindiler.

1969 yılında dünyanın en büyük traktör fabrikalarından biri Tuzla'da kurulacakmış!

1969 yılında dünyanın en büyük traktör markası Massey-Ferguson'un Tuzla'da kurmakta olduğu fabrikanın temeli atılmış. 1971 yılında üretime geçecek olan fabrika 100 milyon lira sermaye ile kurulacakmış.

1948 yılında Sultan Beylik Çiftliği'nde 420 dönüm tarla, 1.500 dönüm mera kiraya verilecekmiş!

Bugünkü Sultanbeyli'deki arazilerin büyük kısmını kapsayan Sultan Beylik Çiftliği'nde 1948 yılında 420 dönüm tarla, bin 500 dönüm mera, 150 dönüm çayır seneliği 2 bin 168 liraya kiraya verilecekmiş.

yılın markası ödülü Haberi

yılın markası ödülü

Ekovitrin Dergisi’nin bu yıl 11.’sini düzenlediği 'Yılın Starları' ödülleri, Pendik Green Park Hotel'de gerçekleştirildi. Parça halı üretiminde dünya birincisi olan Merinos, tüketicilerin oyları ile 'Yılın Markası' seçildi.


İş dünyası ve bürokratları biraraya getiren törende Merinos Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu; ödülü, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın elinden aldı.


İnternet üzerinden yapılan ve 251.562 kişinin katıldığı oylama, 34 farklı kategoride gerçekleştirildi.


Halı sektöründe Turquality sertifikasını alan tek marka olan ve 2011 yılı ihracat şampiyonu seçilen Merinos, 2004 yılında mobilya sektörüne de yatırım yapmaya...