30 / 04 / 2024

Yılın Nakit Yönetimi Bankası

Yılın Nakit Yönetimi Bankası

Türk Ekonomi Bankası ( TEB ), Asian Banking & Finance Awards tarafından " Türkiye'de Yılın Nakit Yönetimi Bankası " seçildi.

2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı!

Alışveriş merkezi yönetimi, proje geliştirme, kiralama, mimari ve konsept planlama, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında sunan ECE Türkiye,  2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü bir kiralama performansı sergiledi.

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı!

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı. konuya ilişkin Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen değerlendirmelerde bulundu.

Tesis Yönetimi sektörünün pazar payı 76,3 milyar dolara ulaşarak her yıl yüzde 12,6 büyüyecek!

MarketsandMarkets tarafından yayınlanan verilere göre dünya çapında tesis yönetimi pazarının 2026 senesine kadar yıllık yüzde 12,6’lık büyüme oranıyla 76,3 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Senyonet CEO’su Mehmet Yıldızdoğan'dan konuya ilişkin önemli açıklamalar...

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Dair Yönetmelik bugünkü 31712 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dhamma İnşaat Proje Yönetimi Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

Dhamma İnşaat Proje Yönetimi Yazılım Danışmanlığı Limited Şirketi Sarıyer’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Caner Balkaya ve Mahmut Güven tarafından kuruldu.

Emlak ve emlak yönetimi bölümü mezunlarının istihdamı mecliste!

Emlak ve emlak yönetimi bölümü mezunlarının istihdamı meclis gündemine taşındı. CHP'li Aytekin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlak ve emlak yönetimi bölümü mezunlarının istihdamı TBMM'de!

Emlak ve emlak yönetimi bölümü mezunlarının istihdamı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Beyaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Master Lıfe Tesis Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Master Lıfe Tesis Yönetimi Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Aydın tarafından kuruldu.

Mars Gayrimenkul 5. yılını kutladı!

Sakarya’da gayrimenkul danışmanlığı, taahhüt, apart-yurt işletmeciliği, site yönetimi gibi alanlarda başarılı hizmetler veren Mars Gayrimenkul 5. yılını kutluyor...

10 maddede site yönetimi kararlarının bağlayıcılığı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "10 maddede site yönetimi kararlarının bağlayıcılığı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri bugün!

GYODER'in Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri başlıklı çözüm platformu bugün saat 14:00'te gerçekleşiyor.

H And L Yatırım Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

H And L Yatırım Yönetimi Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Weı Lu tarafından kuruldu.

Entosektör Organik Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Hizmetleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Entosektör Organik Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Hizmetleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fouad Jamıl ve Pıerre Robert  Roger Romaın ortaklığında kuruldu. 

Yılın Nakit Yönetimi Bankası Haberi

Yılın Nakit Yönetimi Bankası

TEB'ten yapılan açıklamaya göre, TEB uluslararası finans ve bankacılık dünyasının en prestijli ödül organizasyonlarından Asian Banking&Finance tarafından geçen yıl olduğu gibi 2015 yılında da "Türkiye'de Yılın Nakit Yönetimi Bankası" ödülüne layık görüldü.


Banka, KPMG, Deloitte ve Ernst&Young gibi uluslararası finansal danışmanlık firmaları tarafından yapılan değerlendirme sonucunda nakit yönetimi kategorisinde "Türkiye'de Yılın Nakit Yönetimi Bankası" ödülünü almaya hak kazandı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB Kurumsal Firmalar Grup Direktörü Gülümser Özgün Henden, şirketlerin finans süreçlerini teknolojik gelişmelerle buluşturarak kolaylaştırmayı ve bu sayede katma değer oluşturmayı hedeflediklerini bildirdi.


Yenilikçi ürün ve hizmetlerinin başarısının gerek yurt içinde, gerekse uluslararası alanda tescillenmiş olduğunu aktaran Henden, banka olarak odaklarına aldıkları iş ortaklarının ihtiyaç ve beklentilerini dinlediklerini, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ortak bir payda oluşturduklarını dile getirdi.


Müşterilerine finansal...