03 / 05 / 2024

Yılka Mobilya

Yılka Mobilya

Yılka Mobilya'nın Ankara Altındağ Siteler Mahallesi'nde yer alan 5 katlı işyeri binası Ankara 22. İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkıyor. Binanın toplam değeri 6 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Yılka Test Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Yılka Test Laboratuvarı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sidar Karadağ tarafından kuruldu.

As Yılka Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

As Yılka Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ahmet Suphi Kabak tarafından kuruldu.

Yılka Enerji Elektrik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılka Enerji Elektrik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

ABD'ye mobilya ihracatında hedef 1 milyar dolar!

MOBSAB Başkanı Nuri Gürcan, ABD'ye yönelik mobilya ihracatını 2023'de 1 milyar dolara çıkarmak istediklerini söyledi. 

IKEA mobilya kiralayacak!

Dünyanın en büyük mobilya perakendecisi olan IKEA, mobilya kiralama hizmetine başlamak için hazırlık yapıyor.IKEA yetkilileri henüz sistemin nasıl işleyeceğini konuşmak için erken olduğunu belirttiler.

İTO Başkanı: Vergi indirimi fırsatını tüketici çok iyi değerlendirecek!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç,   ekonomi yönetiminin mobilya, beyaz eşya, otomotiv ve inşaat gibi istihdam kapısı olan sektörlerde tam zamanında bir hamle yaptığını ifade etti. 

IKEA mağazalarında Kale imzası!

Türkiye seramik sektörünün öncü ismi Kaleseramik, dünyanın en büyük mobilya ve ev dekorasyonu mağazası IKEA ile anlaştı. IKEA'nın mağazalarında Kaleseramik kullanılacak.

Kayseri'ye yeni OSB kurulacak!

İç Anadolu Bölgesi'nin sanayi ve ticaret kenti olan Kayseri, ihracatta hedef büyüttü. Mobilya, metalden mamul eşyalar, gıda, yapı malzemeleri, plastik eşya, tekstil gibi sektörlerin öne çıktığı kentin geçen yıl ki ihracat rakamı 1 milyar 900 milyon dolar. ..

ABD'ye mobilya ihracatı 5 yılda 4 kat arttı!

MOBSAD Başkan Vekili Yanıkçıoğlu, "Dünyanın en büyük 5'inci mobilya ihracatçısı ABD'ye önemli tutarda mobilya ihraç eder hale geldik. Bu ülkeye son 5 yılda mobilya ihracatını 4 kat artırdık." dedi.

Buka Sofa, Imm Fuarı’nda mobilya koleksiyonlarını sergiledi!

Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından olan Uluslararası Imm Köln 2017 Mobilya Fuarı 16-22 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleştirildi. Buka Sofa; Imm Fuarı’nda fonksiyonel ve rahat mobilya koleksiyonlarını ziyaretçilerle buluşturdu.

Tuna, İSMOB’dan üç ödül aldı!

Kaliteli mobilya üretimini fark yaratan tasarımlarla sunan Tuna Ev ve Tuna Ofis, dünyanın üçüncü en büyük mobilya fuarı olan İSMOB’da yeni ürünlerini sergiledi.

Tuna Ev ve Tuna Ofis, ürünlerini İSMOB'da sergiledi!

Kaliteli mobilya üretimini fark yaratan tasarımlarla sunan Tuna Ev ve Tuna Ofis, dünyanın üçüncü en büyük mobilya fuarı olan İSMOB’da yeni ürünlerini sergiledi.

Yılka Mobilya Haberi

Yılka Mobilya


Yılka Mobilya'nın Ankara Altındağ Siteler Mahallesi'nde yer alan 5 katlı işyeri binası Ankara 22. İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkıyor. Söz konusu binanın toplam değeri 6 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.


İhalesi; 13 Ocak 2015 günü saat 09:30 - 09:40 arasında Ankara Adliyesi 2 Nolu mezat salonunda açık artırma suretiyle yapılacak.


İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

SATIŞ 22. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2013/196SA


T.C. ANKARA (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU'NA İZAFETEN ANKARA 22. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ 2013/196 SATIŞ


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri :Ankara İli Altındağ İlçesi Siteler mahallesi, Karacakaya caddesi, 99 Kapı nolu 5 katlı (İşyeri) binanın bulunduğu yere rastlayan imarın 8240 Ada, 12 parselde kayıtlı, 690,00-m2 arsa 


üzerine inşa edilmiş bina Bodrum + zemin, 1. kat,...