03 / 05 / 2024

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz

Yılmaz İnşaat’a Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz kimdir? Hakan Yılmaz ile Yılmaz İnşaat hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Hakan Yılmaz'ın biyografisi ve Yılmaz İnşaat projeleri...

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Yapı Özyılmaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Özyılmaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Özyılmaz tarafından kuruldu.

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Atalay Yılmaz ve Zeynep Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çakır ve Yunus Emre Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi. Buna göre, Soner Yılmaz, Zeynep Yılmaz Demirci, Fatma Yılmaz ve Türkay Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Soner Yılmaz, yeniden Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tek-Art İnşaat'ın yönetim kuruluna seçilen üyeler görev taksimi yaptı. Soner Yılmaz Tek-Art İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28!

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28 olarak güncellendi.

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esaslarını güncelledi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları hakkında açıklama yapıldı. İşte İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları...

Yılmaz İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yılmaz İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 18 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Güneş Biber, Tek-Art İnşaat'ın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Tek-Art İnşaat Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerinden olan Seyfettin Çilesiz'in istifa etti. Görevinden ayrılan Seyfettin Çilesiz'in yerine Güneş Biber'in Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu.

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz Haberi

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz

Hakan Yılmaz kimdir?

Hakan Yılmaz, 1970 yılı doğumlu. Lefke Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezun olan Hakan Yılmaz daha sonra ise 1978 yılında kurulan Yılmaz İnşaat’a Yönetim Kurulu Başkanı oldu. 


Hakan Yılmaz, inşaat sektörüne girişlerini şu şekilde anlattı:

Ailem, Türkiye’nin farklı bölgelerinde taahhüt işleri yaptı. 1995'te ETK Kablo'yu satın aldı. 30 yılı aşkın süredir inşaat sektörü içindeyiz. Otoyol projelerinden havalimanı yapımına kadar birçok iş hayata geçirdik. İzmir ve Ankara'da toplu konut projeleri yaptık. Hala yapımı devam eden Fuaye Süreyyapaşa projemiz var. Kiptaş'la hasılat paylaşımı modeliyle yürütülen 620 konutluk projemizi 2013'te bitirmeyi hedefliyoruz. Projenin toplam bedeli 300 milyon TL.


Yılmaz İnşaat projeleri:

Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilen bazı projeler şöyle: 42 Maslak, İstinye Hillpark Suites, Evidea Yaşam Konutları, Çubuklu Vadi Evleri, Şişli Tat Center, Tat 2000, Club...