02 / 05 / 2024

Yılmaz Kardeşler Ahşap Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yılmaz Kardeşler Ahşap Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yılmaz Kardeşler Ahşap Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Yılmaz, Cemal Yılmaz, Murat Yılmaz, Mustafa Yılmaz, Orhan Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Tebernüş Kireçci uyarıyor: Hazır beton fiyatları yükseldi, çelik ve ahşap evlere yoğunlaşmanın sırası geldi!

Çimento fiyatlarındaki yükseliş konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Konut alamayan vatandaş ise yönünü ahşap ve çelik evlere çevirdi.

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Arslan, Süleyman Arslan ve Yılmaz Arslan ortaklığında kuruldu.

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çevik tarafından kuruldu.

Syl Kardeşler Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Syl Kardeşler Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ramazan Soylu tarafından kuruldu.

Kardeşler arasında tapu devri masrafı bu yıl ne kadar? İşte ödenmesi gereken masraflar!

Kardeşler arasında tapu devri işlemi bağış ya da satış yöntemiyle gerçekleştirilebiliyor. Tapu devir işlemleri için alıcı ve satıcıdan belirli oranda harç ödemesi tahsil ediliyor. Peki, Kardeşler arasında tapu devri masrafı ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Arnavutköy'de 45 milyon TL'ye icradan satılık 3 katlı ahşap bina!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Arnavutköy Mahallesi, Mumhane Sokak'ta yer alan 3 katlı ahşap binayı 45 milyon TL'ye icradan satıyor...

Bahar Yılmaz, Deniz GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Deniz GYO'nun Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevine Bahar Yılmaz atandı. 

Adalar'da 18.7 milyon TL'ye icradan satılık havuzlu ahşap ev!

T.C. Adalar İcra Dairesi, Adalar ili, Büyükada Maden Mahallesi, Yılmaz Türk Caddesi, 182 ada 29 parselde yer alan havuzlu ahşap evi 18 milyon 765 bin TL'ye satıyor...

Salda Gölü'nde kıyıdan 500 metre geriye ahşap üniteler yerleştirildi!

Burdur'da "Türkiye'nin Maldivleri" olarak anılan Salda Gölü'nde, ziyaretçilerin günlük ihtiyaçları için yapılan ahşap üniteler, doğal dokuya zarar verilmemesi amacıyla kıyıdan yaklaşık olarak 500 metre geriye yerleştirildi.

Açı Ahşap İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açı Ahşap İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enis Yılmaz ve Uğur Çamurcu ortaklığında kuruldu.

Üsküdar'da 13.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 ahşap ev!

İstanbul Anadolu 7. İcra Dairesi, İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde bulunan Hüseyin Yüksele ait 2 ahşap evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 13 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Ordu'da okul yolundaki yıkılma tehlikesi olan ahşap köprü yenilenecek!

Yaklaşık 40 yıldır kullanımda olan ve çürüdüğü için yıkılma tehlikesi olduğu tespit edilen ahşap köprünün yerine daha güvenli yeni köprü yapılması için çalışma başlatılacak...

Yılmaz Kardeşler Ahşap Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yılmaz Kardeşler Ahşap Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yılmaz Kardeşler Ahşap Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Yılmaz, Cemal Yılmaz, Murat Yılmaz, Mustafa Yılmaz, Orhan Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta kuruldu. 


Yılmaz Kardeşler Ahşap Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1. Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. 2. Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. 3. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün imalatını, ihracatını, ithalatını, pazarlamasını, dahili ticaretini yapmak....