17 / 05 / 2024

Yılmaz Proje kimin 

Yılmaz Proje kimin 

Yılmaz Proje Geliştirme ve Uygulama Danışmanlık Yazılım Limited Şirketi Yeter Küçükşahin Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yılber Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılber Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Berke Yılmaz tarafından kuruldu.

Yılmaz İnşaat'tan Riva'ya 1.500 villalık proje!

Galatasaray Spor Kulübü’nün eski Riva arsası üzerinde Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen 1.500 villalık proje Yılmaz İnşaat imzası taşıyor...

Yılmaz Gençoğlu'ndan Eski Garaj Yeni Proje açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Eski Garaj Yeni Proje” ile ilgili açıklama yaptı.

Yılmaz Proje Geliştirme ve Uygulama Danışmanlık Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Proje Geliştirme ve Uygulama Danışmanlık Yazılım Limited Şirketi Yeter Küçükşahin Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Füsun Yılmaz Phillipson kimdir?

2004'ten beri kurucusu olduğu FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış'ta çalışmalarına devam eden ve aynı zamanda GYODER Başkan Yardımcısı olan Füsun Yılmaz Phillipson kimdir?

Yılmaz Büyükerşen: Süperkent projesi Eskişehir için önemli!

Başkan Yılmaz Büyükerşen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İLK DEFA Eskişehir’de hayata geçireceği “Süperkent” projesi için, “Hakikaten önemli bir proje. Bakanlığı kutlamak lazım. Eskişehir için yepyeni bir bölge ortaya çıkıyor” dedi

Erdal Edip Yılmaz, Saf GYO'daki görevinden ayrıldı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Proje ve Maliyet Mücadelesinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erdal Edip Yılmaz görevinden bugün itibariyle ayrıldı.

Cem Yılmaz'dan yüksek aidat açıklaması!

Cem Yılmaz, geçtiğimiz yıl Bodrum’da villa almıştı. Proje aşamasındayken 640 metrekarelik villasına 4 milyon Euro ödeyen ünlü komedyenin yüksek site aidatından şikayetçi olduğu iddia edildi. Yılmaz, bu haberler üzerine sosyal medyadan açıklama yaptı.

Ziya Yılmaz: Küçük bir şehir yapacağım!

Dap Yapı, İstanbul Pendik'e 1.5 milyar liralık yatırım yapacak. Ziya Yılmaz'ın 'Küçük bir şehir yapacağım' dediği proje kapsamında ofis, konut, otel, alışveriş caddesi ve üniversite inşa edilmesi planlanıyor.

Cevdet Yılmaz: Cezaevi inşaatlarının proje tutarı 2.8 milyar!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) üyeleri ile bir araya geldiği toplantıda, 2015 yılında yapılacak çeşitli cezaevi inşaatlarının proje tutarının 2 milyar 796 milyon lira olarak belirlendiğini söyledi.

24 Gayrimenkul Kağıthane'de öğrencilere yönelik proje yapacak! 160 bin TL'ye!

Kağıthane'de öğrencilere yönelik 400 birimden oluşan bir proje yapacaklar mı açıklayan 24 Gayrimenkul CEO'su Ahmethan Yılmaz, fiyatların ise 160 bin TL'den başlayacağını söyledi. Proje 2015 Nisan-Mayıs döneminde görücüye çıkaracak.

Ziya Yılmaz: 2014'te 3 milyar TL'lik yatırım yapacağız!

Dap Yapı, bu yıl Çağlayan, Kartal, Taksim ve Maltepe'de 7 yeni projeye başlayacak. 7 yeni proje için 3 milyar TL yatırım yapacaklarını söyleyen Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Maltepe-Kartal bölgesinde 20 kuleye ulaşacağız" diyor...

Ziya Yılmaz: Bu yıl 5 yeni proje hayata geçireceğiz!

Seda Tabak Sabah Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde Dap Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz ile yaptığı röportaja yer verdi. Ziya Yılmaz " Şu anda devam eden 9 projemiz var. 5 de üzerinde çalıştığımız proje söz konusu" dedi...

Yılmaz Proje kimin  Haberi

Yılmaz Proje kimin 

Yılmaz Proje Geliştirme ve Uygulama Danışmanlık Yazılım Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yeter Küçükşahin Yılmaz tarafından kuruldu.

Yılmaz Proje Geliştirme ve Uygulama Danışmanlık Yazılım Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında yönetim danışmanlığı hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu, yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerinin danışmanlığını ve yönetimini üstlenmek. kurum performansını arttırıcı organizasyonel gelişim, değişim yönetimi, yöneticilik ve liderlik becerilerini geliştirme, müşteri odaklı, yüksek performanslı kurum kültürü yaratma, satış etkinliği sağlama, alanlarında danışmanlık, araştırma, geliştirmek hizmetleri, ile bunların eğitim hizmetlerini yapmak, yaptırmak, sağlamak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler r


Yılmaz Proje Geliştirme ve Uygulama Danışmanlık Yazılım Limited Şirketi adres; ÇINAR MH.BAĞDAT CD.DİZDAR İŞHN N.136/1...