05 / 05 / 2024

Yılmaz Tarihi Eser Restorasyon Dekorasyon İnşaat iletişim

Yılmaz Tarihi Eser Restorasyon Dekorasyon İnşaat iletişim

Yılmaz Tarihi Eser Restorasyon Dekorasyon İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gürkan Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Eylül'de Arnavutköy'de kuruldu.

Son dakika Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emekli maaş zammı açıklaması! O tarihi işaret etti...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyona ilişkin açıklamalarda bulundu. ayrıca Yılmaz emekli maaş zammına dair de açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan son dakika emekli maaş zammı açıklaması! O tarihi işaret etti...

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç açıkladı! 1000 hakim ve savcı yardımcısı alımı sınav tarihi belli oldu!

Binlerce kişinin beklediği hakim ve savcı yardımcısı sınavının tarihi belli oldu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 1.000 hakim ve savcı yardımcısı alımıyla ilgili sınav tarihini açıkladı. Peki hakim ve savcı yardımcısı alımı sınavı ne zaman gerçekleşecek? İşte hakim ve savcı yardımcısı alımı sınav tarihi

Polisan Holding’e CFO’su Ahmet Çağaşan Yılmaz oldu!

Polisan Holding’de, CFO’luk görevine 2 Eylül 2019 tarihi itibarıyla Ahmet Çağaşan Yılmaz atandı.

Volkan Yılmaz Silivri'deki tarihi hizmet binalarını inceledi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz nikah, sergi, tiyatro ve toplantı salonları ile inşaatı süren hizmet binalarında incelemeler yaptı.

Boğaz'ın tarihi eser yalıları satışta!

Dünyanın hayran olduğu Boğaz’daki satılık yalıların fiyatları sizler için araştırıldı. Yalıların satış değeri; tarihi eser statüsü, rıhtımı ve bahçe büyüklüklerine göre değişiyor.

Şişli'de tarihi eser apartman tehdit altında!

İstanbul Şişli'de bulunan 2. derece tarihi eser tescilli apartman bitişiğine yapılarak balkonlarını kapatan ve yapı güvenliğini ihlal eden bir başka bina yüzünden tehdit altına girdi..

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı tarihi eser niteliğini kaybetti!

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın tarihi eser niteliğini kaybettiği tespit edildi. Boğaziçi İmar Müdürlüğü ekipleri yalı sahiplerine kayma ve yıkılmalara karşı önlem alınması için çalışma izni verdi...

Ali Topuz, Büyükada'daki tarihi eser binasına ilave kat yaptı!

Ali Topuz,  Büyükada Bahçelerönü sokakta bulunan 2'nci derece tarihi eser binasına tadilat ruhsatı alıp iki kat bodrum bir kat da ilave yaptı.

Yusuf Ziya Yılmaz: Kırsal mimari korunmalı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Tarihi Kentler Birliği Gaziantep Buluşması’nda Tarihi Kentler Birliği’nin büyük bir okul olduğunu belirterek, “Biz bu okulda sadece kadimin değerlerini korumayı öğrenmiyoruz, aynı zamanda belediyeciliği de öğreniyoruz” dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Kırsal mimari ayağa kaldırılacak!

Tarihi Kentler Birliği (TKB) ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, TKB olarak ÇEKÜL Vakfı ile birlikte el ele vererek, ata yadigarı kırsal mimariyi yeniden ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Cevdet Yılmaz Sur ve Cizre’deki çalışmaları anlattı!

Kalkınma Bakanı Yılmaz, "Tarihi hiçbir yapıyı kamulaştırma gibi bir niyetimiz kesinlikle yok. Buralar yakılırken, yıkılırken ses çıkarmayanlar şimdi hükümetimiz inşa etmeye çalışırken bunu gölgelemeye çalışıyorlar" dedi.

Fatih'teki 300 tarihi eser yeniden ayağa kaldırıldı!

Fatih’ten Yavuz’a Kanuni’den, II. Bayezıd’a kadar pek çok padişahın emanetine ev sahipliği yapan Fatih semtinde 10 bin 500 civarında tarihi eser bulunuyor. Bu eserlerin 300’ü son 10 yılda yeniden ayağa kaldırıldı.

2007 yılında Türkiye'nin ilk tarihi eser hastanesi açılacak!

2007 yılında Türkiye'nin ilk tarihi eser hastanesi Süleymaniye'de açılacakmış. Süleymaniye'deki Kayserili Ahmet Paşa Konağı'nda faaliyet gösterecek olan hastane uzman kadrosuyla İstanbul ve tüm Türkiye'ye hizmet edecekmiş.

Yılmaz Tarihi Eser Restorasyon Dekorasyon İnşaat iletişim Haberi

Yılmaz Tarihi Eser Restorasyon Dekorasyon İnşaat iletişim
Yılmaz Tarihi Eser Restorasyon Dekorasyon İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gürkan Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Eylül'de kuruldu. 


Yılmaz Tarihi Eser Restorasyon Dekorasyon İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Her türlü tarihi eser ve benzeri yapıların restorasyon , dekorasyon ve inşaat işini yapmak 2)- Mevcut konut amaçlı olan veya ikamet amaçlı olmayan binaların yeniden düzenlenmesi veya yenilenmesi ve büyük çaplı revizyonunun yapılması 3-) Bina ve diğer yapıların içi veya dışında yer ve duvar kaplama faaliyetleri (mermer, mozaik, granit, karo ve kaldırım taşlarının, parke dahil ahşap yer ve duvar kaplamalarının döşenmesi ve benzeri işleri yapmak 4-)Her türlü gıda maddelerinin toptan ve perakende alım satımın ticaretini yapmak , gıda maddelerini paketlemek için tesisler...