05 / 05 / 2024

Yılmaz Tatoğlu biyografi

Yılmaz Tatoğlu biyografi

İnşaat Mühendisi Yılmaz Tatoğlu kimdir? Yılmaz Tatoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yılmaz Tatoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Yılmaz Tatoğlu...

Metin Yılmaz kimdir? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi görevi yürütüyor?

Metin Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde ne iş yapıyor? İşte Metin Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çakır ve Yunus Emre Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Volkan Yılmaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Beylikdüzü-Silivri metrosu sorusu!

İBB Mayıs Meclisinde konuşan, İBB Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz metro projesiyle ilgili soru sordu...

Adil Karaismailoğlu Yılmaz Erbek Apartmanı'nı inceledi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İzmir'deki depremde yıkılan Bayraklı ilçesindeki Yılmaz Erbek Apartmanı'nı inceledi.

Burak Yılmaz evini Hakan Çalhanoğlu'na sattı! 

Fransa’nın Lille takımında top koşturan başarılı futbolcu Burak Yılmaz, Türkiye-Sırbistan maçında Milanlı Hakan Çalhanoğlu’na Acarkent’teki villasını sattı. 

Ant Yapı'nın acı günü! Ali Yaşar Yılmaz vefat etti!

Ant Yapı'nın Ant Yapı'nın ortağı Hasan Hüsnü Yılmaz'ın oğlu Ali Yaşar Yılmaz vefat etti. Ant Yapı taziye ilanı yayınladı.

Yılmaz Gençoğlu'ndan Eski Garaj Yeni Proje açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Eski Garaj Yeni Proje” ile ilgili açıklama yaptı.

İsmet Yılmaz: 11 bin yeni derslik inşa etmemiz lazım!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı açıklamada 11 bin yeni derslik inşa etmeleri gerektiğini söyledi.

Yılmaz Gençoğlu'ndan Soma yatırımlarına tam not!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin Soma’da gerçekleştirdiği hizmetleri yerinde incelemek amacıyla ilçeye ziyaret gerçekleştirdi.

Yılmaz Erdoğan: Hiç yatırım yapmadım!

Cengiz Semercioğlu köşesinde Yılmaz Erdoğan ile röportajını yayımladı. Semercioğlu'nun yatırımlarla ilgili sorununa şöyle yanıt verdi:

Kayseri Fırat Yılmaz Çakıroğlu Etüd Merkezi açıldı!

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından yapılan Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Okuma Salonu ve Etüd Merkezi törenle açıldı. Okuma salonu ve etüd merkezinde kütüphanede bulunuyor.

Cem Yılmaz Bodrum'dan 4 milyon euroya ev aldı!

Cem Yılmaz, Bodrum Mandarin Oriental'da 4 milyon euroya aldığı lüks villasında oğlu Kemal ve eski eşi Ahu Yağtu ile tatil yapıyor.

Yılmaz Tatoğlu biyografi Haberi

Yılmaz Tatoğlu biyografi

Yılmaz Tatoğlu kimdir?

Yılmaz Tatoğlu, 1939 yılında Antalya’da doğdu. 1966 yılında İstanbul Teknik Okulu’ndan mezun oldu. DSİ XIII. Bölge Müdürlüğünde meslek hayatına başladı. Sulama ve baraj inşaatı yapan firmalarda şantiye şefi olarak çalıştı. 


1974 yılında kurduğu firmasında sulama, baraj, yat limanı, toplu konut gibi pek çok projenin yapımında yönetim kurulu başkanı olarak görev yaptı.


1988 yılında kurduğu vakıfla, öğrencilere yaptığı maddi yardımların yanında üç okul inşa ederek Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışladı. 


Statüsünü anonim şirkete dönüştürdüğü firmasında elektrik üretim lisansı alarak hidroelektrik santrali yapımına...