02 / 05 / 2024

Yılmazlar İnşaatın israildeki vergi borcu

Yılmazlar İnşaatın israildeki vergi borcu

İsrail'de inşaat alanında faaliyet gösteren Yılmazlar İnşaat 40 milyon dolarlık ek vergi nedeniyle İsrail hükümeti ile karşı karşıya geldi. Türk Maliye Bakanlığı İsrail tarafından ortaya çıkartılan verginin iptalini istedi.

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan 205 proje gerçekleştiren Bayraktar İnşaat, İstanbul’da seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinlikle 50. kuruluş yılını kutladı.

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi yılın ilk çeyreğinde yüzde 1,2 büyüdü!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun Mayıs 2023 sonuçlarına göre, inşaat malzemeleri sanayi üretiminin yılın ilk çeyreğinde yüzde 1,2 büyüdüğü belirlendi. İşte raporda yer verilen tüm veriler...

Yeni Evim kampanyası hem inşaat firmalarının hem de vatandaşların yüzünü güldürdü! Fiyatlar ne olacak? 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, orta gelirliye yönelik yeni konut finansman modeliyle hayata geçirilen "Yeni Evim" kampanyasının hem inşaat firmalarının hem de vatandaşın yüzünü güldürdüğünü, iki tarafa da olumlu yansıyacağını belirtti. Peki ev fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

İnşaat sektörü, yılın ikinci yarısında hareketlenecek!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından hazırlanan ve merakla beklenen “Hazır Beton Endeksi” 2022 Nisan Ayı Raporu’na göre inşaat sektörünün 2022 yılının ikinci yarısında hareketlenmesi bekleniyor. İşte merakla beklenen o rapor...

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Sinan Yılmaz tarafından kuruldu.

Yılmazlar Parke Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yılmazlar Parke Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi  Beşiktaş’ta  300 bin TL sermaye bedeli Abdurrahman Yılmaz tarafından açıldı.

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Akdamar Yılmazlar Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akdamar Yılmazlar Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Yılmaz tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü yılın ikinci yarısından umutlu!

2020 yılında ortaya çıkan koronavirüs salgınından en çok etkilenen sektörlerin başında gelen inşaat sektörünün 2021 yılının ikinci yarısında toplanması bekleniyor. 

Yılmazlar İnşaatın israildeki vergi borcu Haberi

Yılmazlar İnşaatın israildeki vergi borcu

İsrail'de 22 yıldır inşaat alanında faaliyet gösteren Türk Şirketi Yılmazlar Group, 40 milyon dolarlık ek vergi nedeniyle İsrail hükümeti ile karşı karşıya geldi. İsrail hükümetinin şirketin çalıştırdığı Türk işçiler nedeniyle 40 milyon dolarlık ek vergi talep ettiği belirtildi. Türk şirketi yetkilileri ise çifte vergi önleme anlaşması gereği bu durumun haksız olduğunu vurguladı.


İsrail'de inşaat sektörünün en büyüklerinden biri olan Türk şirketi Yılmazlar Group, İsrail Maliye Bakanlığı'nın kendilerinden haksız bir gerekçe ile 40 milyon dolar vergi talep ettiğini açıkladı. Şirket ve Türk Maliye Bakanlığı bu usulsüz işlemin durdurulmasını İsrail tarafından talep etti. Şirketten yapılan açıklamada, “İsrail bu konuyu acilen ciddiye almalıdır. Aksi durumda bu mesele iki ülke arasında sorun olacak kadar önemli bir hale gelebilir” denildi.Türk Maliye Bakanlığı'na yapılan başvuruda da...