13 / 05 / 2024

yılsonu teslim konut projeleri 2013

yılsonu teslim konut projeleri 2013

Yeni yıla yeni evinde girmek isteyen Emlakkuli.com takipçileri için yılsonu teslim konut projelerini mercek altına aldık. İşte yeni yılda kapılarını açmaya hazırlanan Aralık 2013’te teslim 20 projesi…

Hükümetten son dakika açıklaması: Sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edileceğini söyledi.

Amerikalıların hanehalkı borcunda en yüksek payı konut kredileri aldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Amerikalıların 3. çeyrekte hanehalkı borcunda en yüksek payı konut kredileri aldı.

Otopark Yönetmeliği konut sektörünü nasıl etkiledi?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 25 Mart 2021'de değiştirilerek yürürlüğe alınan yeni Otopark Yönetmeliği inşaat sektörünü doğrudan etkiledi. Peki Otopark Yönetmeliği konut sektörünü nasıl etkiledi? Sektör temsilcileri anlattı...

Eminevim 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule 2020 yılsonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan İstanbul merkezli "Ataşehir Finans Kule" binasına ait 2020 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. 

Halk GYO Nişantaşı binası yılsonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Nişantaşı binasının 2020 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Rapor Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

1 yıl ertelemeli konut kredisi faizleri ne oldu?

Kamu bankalarının konut kredisi faizlerindeki kampanyalarının ardından konut kredisi kullanımı rekora koşuyor. Peki bankaların konut kredisi faiz oranları ne oldu? İşte bankaların 1 yıl ertelemeli konut kredisi faiz oranları...

Bireysel kredilerin yüzde 33'ü konut kredilerinden oluştu!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Risk Merkezi nisan ayı bülteni yayımlandı. Verilere göre; bireysel kredilerin yüzde 33'ü konut kredilerinden oluştu.

Yüksek faizle konut kredisi çekenlere yapılandırma müjdesi!

Yüksek faizle konut kredisi çekenlere yapılandırma müjdesi geldi. Peki hangi bankalar yapılandırma yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

Bir yılda 20 konut satan 1 ev parası kazanabiliyor!

Gayrimenkul sektörü imar barışı ve faiz indirimleriyle canlandı. Girişimci emlak danışmanları, yılda 20 konut satıp 1 daire alabilecek kazanca ulaşıyor...

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı güvencesiyle, Ataköy sahilinde hayata geçirdiği Yalı Ataköy'ki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

100 bin sosyal konutu projesi 1-1,5 yılda teslim edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 100 bin sosyal konutu projesinde inşaat sürecine başlanacağını, konutların 1-1,5 yılda teslim edileceğini açıkladı.

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin TOKİ güvencesiyle, Ataköy sahilinde inşa ettiği Yalı Ataköy projesindeki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

yılsonu teslim konut projeleri 2013 Haberi

yılsonu teslim konut projeleri 2013

2014’te “evlenmek” isteyen Emlakkuli.com takipçileri için yılsonu teslim konut projelerini araştırdık. Birbirinden uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile satışların devam ettiği bu projeler mutlu son için gün sayıyor. Aralık 2013’te ışıkların yanmaya başlayacağı yılsonu teslim konut projelerinde fiyatlar ne kadar, ne tür sosyal imkanlar sunuluyor, ödeme seçenekleri neler… Hepsi ve daha fazlasının cevabı haberimizde. İşte yılsonu teslim konut projeleri 2013.




1. Home Aves’te 138 bin TL

Kavi Yapı tarafından Güneşli’de hayata geçirilen Home Aves projesi, 6 bin 500 metrekare alan üzerinde toplam 191 daireden oluşuyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Güneşli Home Aves projesinde stüdyo daireler...