29 / 04 / 2024

Yıltaş Group İnşaat

Yıltaş Group İnşaat

Yıltaş Group İnşaat Limited Şirketi, Tahir Özcan tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Esenyurt, Osmangazi Mahallesi, Peyami Safa Caddesi'nde kuruldu.

Vrna Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Vrna Group İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vusal Ahmadov tarafından kuruldu.

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Aras tarafından kuruldu.

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Turan tarafından kuruldu.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Khan Realty Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khan Realty Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Noor Zahoor Khan tarafından kuruldu.

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sarı tarafından kuruldu.

Kılanı Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılanı Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fadı Kılanı tarafından kuruldu.

Kasem Group İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasem Group İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aranvutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erol Uzun tarafından kuruldu.

Ahd Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ahd Group İnşaat Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Bülbül ve Hasan Bülbül ortaklığında kuruldu.

Elka Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elka Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Yüceulu tarafından kuruldu.

Nam Group İnşaat Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nam Group İnşaat Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Mirbey tarafından kuruldu. 

Nama Group İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nama Group İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Nama tarafından kuruldu.

Yıltaş Group İnşaat Haberi

Yıltaş Group İnşaat

Yıltaş Group İnşaat Limited Şirketi, Tahir Özcan tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Esenyurt, Osmangazi Mahallesi, Peyami Safa Caddesi'nde kuruldu. 


Yıltaş Group İnşaat Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. -Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...