04 / 05 / 2024

Yıltaş İnşaat Turizm AŞ iflas

Yıltaş İnşaat Turizm AŞ iflas

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Yöntem Dizayn İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yöntem Dizayn İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Kaplan ve Fahrettin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhlis Geçen tarafından kuruldu.

Cc Mülkiyet Yönetimi Danışmanlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cc Mülkiyet Yönetimi Danışmanlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda Sabahattin Tosun tarafından kuruldu.

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi Kartal'da Zeynep Yıldırım tarafından kuruldu.

Yükselen İstanbul Emlak İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen İstanbul Emlak İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Bahareh Tavasolı Sanı tarafından kuruldu.

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Ataköy Konak Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ataköy Konak Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bahçelievler’de 10 bin TL bedelle Mehmet Memiş tarafından açıldı.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi bugün Çekmeköy'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksek Kırıcı tarafından açıldı.

Azdan Modern İnşaat Turizm Ve Tohumculuk Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Azdan Modern İnşaat Turizm Ve Tohumculuk Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İzzettin Elgün tarafından açıldı.

Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Yıltaş İnşaat Turizm AŞ iflas Haberi

Yıltaş İnşaat Turizm AŞ iflas

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi .Hüriryet'te yer alan habere göre, İstanbul Anadolu 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’ndeki dava, mahkeme kararıyla alacaklı olan 10 işçi ismine açıldı. Davada yer alan bilgilere göre, 80 kadar işçi, 3 sene önce, alacak bedelleri ödenmeden işten çıkartıldı. İşçiler, ödenmeyen maaşlarının dışında  kıdem ve ihbar tazminatlarının verilmediğini iddia ederek, iş mahkemelerinde dava açtı. Açılan davada mahkeme, Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’yi haksız buldu. Mahkeme kararlarında, işçilerin tazminatlarının faizleriyle beraber ödenmesine karar verildi.

İşçiler, mahkeme kararı sonrasında kendilerine ödemelerin gerçekleştirilmesi için şirket yetkilileri ile konuştu fakat yanıt olumlu olmadı. Durum böyle olunca da işçiler icra takibi başlattı. Yıltaş İnşaat Turizm AŞ  takiplere itiraz etmedi. Yapılan icra takipleri sonrasında geçtiğimiz aylarda otelde haciz işlemi gerçekleştirildi. Hacizden de bir sonuç elde edemeyen işçiler bu defa, doğrudan iflası...